Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Dzień dobry
McQurwa • 2019-07-15, 11:33
Polscy rajdowcy na wsi

~ciul

podpis użytkownika

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
Halman 2019-07-15, 11:41 4
jak sie to ma do naruszenie miru domowego?
Zgłoś
sensualna 2019-07-15, 12:02 103
dzień dobry xd
Zgłoś
kampton 2019-07-15, 12:25 34
Jak on chciał to zrobić przy takiej prędkości to nie mam pojęcia, chyba że pilot zawiesił się i zapomniał o zakręcie .
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2019-07-15, 14:44 14
Bardzo spokojni mieszkańcy...
Zgłoś
adsgdsg 2019-07-15, 14:44 4
krzychu kadetem tera

podpis użytkownika

aaa
Zgłoś
Attero132 2019-07-15, 14:56 7
Wyp🤬alać na tor. Co to k🤬a za polityka zeby rajdy obok domów robić.
Zgłoś
Respektuj 2019-07-15, 15:04 3
Życzę temu Panu rozj🤬ia się na drzewie... dlaczego? Zeby nikomu krzywdy nie zrobil ameba j🤬a... w tym ogrodzie mógł być ktos niewinny
Zgłoś
r061071 2019-07-15, 15:18 1
to nie byli czasami baracia tej pani co zabiła instruktora na placu manewrowym?

podpis użytkownika

forza nostra legge
Zgłoś
mateusos 2019-07-15, 15:22 1
Nie serio mam sie zamykac w domu zakladac oslony antykolozijne bo rajd jest. Malo maja tras w lesie polach? Wychodzisz z dimu jeb
Zgłoś
Irenvelle 2019-07-15, 15:25 5
szkoda ze nie ma napisow po polsku
Zgłoś
Pikdzik 2019-07-15, 15:53
Irenvelle,c🤬j ci do dupy
Zgłoś
Swinkwizytor 2019-07-15, 16:23
W sumie to nie wiele zniszczyli a ubezpieczyciel bedzie musial z 5 koła wypłacić
Zgłoś
eLzar 2019-07-15, 17:00 9
Szczerze ten rajd powinien odbywać się w miejscu gdzie nie ma terenu zabudowanego, a tym bardziej domostw w których znajduja sie mieszkancy.
C🤬j mnie obchodzi j🤬e gimby wasze zdanie ale wyobraz sobie jeden z drugim, ze Twoj rodzic wraca zmeczony z pracy bys mogl siedziec przed komputerem.
Twoj rodzic chce odpoczac relaksujac sie w ogrodzie i popijajac piwko oraz patrzec na to jak duzo pracy i wysilku wlozyl w ten piekny ogrod wraz z zona by potem mogli podziwiac swoja zielen i wyciszyc sie od tych psychicznie zj🤬ych parad lgbt czy innych spaczen umyslowych, az tu nagle wp🤬la Ci sie auto bo jakis Janusz z Matylda postanowil zorganizowac rajd w twoim miejscu zamieszkania.

No tylko k🤬a pogratulowac..
Wk🤬ia mnie jak dzisiejsza mlodziesz zj🤬a doszczetnie genetycznie ... brak wspomnien tylko telefony /laptopy/ i chodza lbem w dol i nic poza tym nie widza.
Boze jak ja Ci dziekuje ze wychowalem sie w latach 80-90 piekne czasy i dla tych wszystkich osob zdrowko i szacunek bo chociaz wiemy czym bylo nasze dziecinstwo Klatka przed blokiem, granie w pilke z chlopakami do pozna slyszac z okna "obiad" .. etc.

Mam nadzieje taka mala ze chociaz jeszcze taka mala .. ze zaczniemy sie szanowac i zaczniemy sie wspierac jako narod.
Zgłoś
LuzaQ 2019-07-15, 19:19
mogli stac przy siatce i nagrywać.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie