Kiedy, k🤬a, nasi chłopcy z granicy będą mogli strzelać do tego gówna, które spływa z niby kraju Białorusi?
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:24
Suspens napisał/a:
no niby tak, ale jak fajnopolacy wybrali herr tuska to moze byc ciezkie do zrealizowania...
Za poprzednich rządów gauleitera Tuska policja często gęsto strzelała gumowym kulami. A to w kibiców, a to na 11 listopada. A w ten ludzki odpad to się już nie da?
Jestem za tym żeby ich wpuścić przynajmniej na sadola by się coś dodało konkretnego
Te filmy to po prostu kompromitacja dla państwa polskiego. Po co w ogóle żołnierzom na granicy broń, skoro nie mogą jej używać? Równie dobrze mogliby dostać pistolety z konfetti. Próba każdego nielegalnego forsowania granicy powinna się kończyć najpierw jednym strzałem ostrzegawczym, a potem już strzelaniem w celu zabicia.
Skoro tego nikt nie robi to w zasadzie jakie grożą konsekwencje za wtargnięcie na terytorium obcego państwa bez dokumentów i zgody? Jak widać żadne. Co najwyżej gazem można dostać.
Skoro tego nikt nie robi to w zasadzie jakie grożą konsekwencje za wtargnięcie na terytorium obcego państwa bez dokumentów i zgody? Jak widać żadne. Co najwyżej gazem można dostać.
Nie są bezbronni, mają gaz...
Jakbym to zobaczył na żywo, to bym ich zabił śmiechem
Jakbym to zobaczył na żywo, to bym ich zabił śmiechem
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie