To jest szczęśliwa Karyna która już za miesiąc dostani 500 PLUS
no i co w związku... skberet

podpis użytkownika
Heteroseksualny, właściwej rasy i koloru rasista, homofob, ksenofob, antysemita i mizogin o poglądach totalitarnych. Wyznawca jedynej słusznej religii jaką jest religia Latającego Potwora Spaghetti.Ja dziś nic swojej nie dałem. Nie odzywa się do mnie od tygodnia i głupia myśli że to dla mnie kara
Jesteś taki męski...

podpis użytkownika
I tak to jest.Ja dziś nic swojej nie dałem. Nie odzywa się do mnie od tygodnia i głupia myśli że to dla mnie kara
Jesteś taki męski...
To jak ty coś zj🤬es to idź i grzecznie przeros zanim będzie za późno. Ja swoją też brałem na przetrzymanie kto dłużej wytrzyma. Po miesiącu latałem z kwiatami i przepraszałem. Przez pierwsze 2tyg było super jak odeszła 3 tydzień zadajesz sobie pytania co robi? z kim? Z kim jest? po 4 tyg. prawie siwialem. Kompletne dno człowieka. Następnie przez miesiac albo i dłużej biegałem i robiłem co mogłem żeby do mnie wróciła. Udało się ale nie jest do końca jak było na początku. Coś pękło co już nie wróci.Więc jak ja kochasz to nie sp🤬ol tego. Chyba że to kolejna świnia to po c🤬j z nią nie gadasz? Nie lepiej zatkać ryja maczugą jak p🤬li za wiela. A jak nie to bujaj się baby. A jako prawdziwy sadol już o 10:00 dnia 09.03. będziesz stal z kwiatami i czekoladkami pod jej oknem z k🤬sem na wierzchu pozdro byku
To jak ty coś zj🤬es to idź i grzecznie przeros zanim będzie za późno. Ja swoją też brałem na przetrzymanie kto dłużej wytrzyma. Po miesiącu latałem z kwiatami i przepraszałem. Przez pierwsze 2tyg było super jak odeszła 3 tydzień zadajesz sobie pytania co robi? z kim? Z kim jest? po 4 tyg. prawie siwialem. Kompletne dno człowieka. Następnie przez miesiac albo i dłużej biegałem i robiłem co mogłem żeby do mnie wróciła. Udało się ale nie jest do końca jak było na początku. Coś pękło co już nie wróci.Więc jak ja kochasz to nie sp🤬ol tego. Chyba że to kolejna świnia to po c🤬j z nią nie gadasz? Nie lepiej zatkać ryja maczugą jak p🤬li za wiela. A jak nie to bujaj się baby. A jako prawdziwy sadol już o 10:00 dnia 09.03. będziesz stal z kwiatami i czekoladkami pod jej oknem z k🤬sem na wierzchu pozdro byku
Ja nic nie zj🤬em.
ale masz racje - pękło, ale u mnie
podpis użytkownika
Heteroseksualny, właściwej rasy i koloru rasista, homofob, ksenofob, antysemita i mizogin o poglądach totalitarnych. Wyznawca jedynej słusznej religii jaką jest religia Latającego Potwora Spaghetti.To jak ty coś zj🤬es to idź i grzecznie przeros zanim będzie za późno. Ja swoją też brałem na przetrzymanie kto dłużej wytrzyma. Po miesiącu latałem z kwiatami i przepraszałem. Przez pierwsze 2tyg było super jak odeszła 3 tydzień zadajesz sobie pytania co robi? z kim? Z kim jest? po 4 tyg. prawie siwialem. Kompletne dno człowieka. Następnie przez miesiac albo i dłużej biegałem i robiłem co mogłem żeby do mnie wróciła. Udało się ale nie jest do końca jak było na początku. Coś pękło co już nie wróci.Więc jak ja kochasz to nie sp🤬ol tego. Chyba że to kolejna świnia to po c🤬j z nią nie gadasz? Nie lepiej zatkać ryja maczugą jak p🤬li za wiela. A jak nie to bujaj się baby. A jako prawdziwy sadol już o 10:00 dnia 09.03. będziesz stal z kwiatami i czekoladkami pod jej oknem z k🤬sem na wierzchu pozdro byku
ale z ciebie p🤬da i pantofel
Edit:
Jak się na 1 dzień wyprowadziłem i powiedziałem, że mam to w dupie to przybiegła z płaczem, że już tak nie bedzie robić.
Mnie to de facto odpowiadało - cisza, spokój, brak zmartwień.
podpis użytkownika
Heteroseksualny, właściwej rasy i koloru rasista, homofob, ksenofob, antysemita i mizogin o poglądach totalitarnych. Wyznawca jedynej słusznej religii jaką jest religia Latającego Potwora Spaghetti.