Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Cyrk 2012-05-27, 1:08
Ktoś kto wymyślił hasło: "słowa ranią" chyba nigdy z glana w pysk nie zgarnął...
Zgłoś
Azzazel 2012-05-27, 1:14
Brawo geniusze, nawet jak wam na końcu napisali, że to reklama i ta pani jest aktorką, to nadal piszecie co byście jej zrobili za krzyczenie na dzieciaka.
Zgłoś
owiecs 2012-05-27, 1:24
Azzazel napisał/a:

Brawo geniusze, nawet jak wam na końcu napisali, że to reklama i ta pani jest aktorką, to nadal piszecie co byście jej zrobili za krzyczenie na dzieciaka.

oczywiście, że to aktorka, tak samo jak ten bardzo młody kawaler, ćwiczyli tą kwestię kilka razy, żeby nie było dubli
Zgłoś
mikEWrona 2012-05-27, 1:27
To jakis fejk do reklamy... co za z🤬b by sie tak skradal jak pedofil jakis ?
No dobra... Ja

podpis użytkownika

Weź daj mi spokój.
Zgłoś
bravoteampolska 2012-05-27, 2:39
tostermis3 napisał/a:

dzieciństwo Penera , dlatego teraz tak warny lecą ....

Nie wiem kto to jest Pener , ale tak mu wylizałeś dupę , że stanowczo myć się już nie musi , z tego co zauważyłem po innych tematach jest bardzo wielu takich dupolizów .
Zdecydowanie ten Pener ma mniejsze rachunki za wodę .
Zgłoś
abominacja 2012-05-27, 4:51
@up
Nie zrozumiałeś sensu wypowiedzi?
Zgłoś
b3mol 2012-05-27, 6:10 4
Nie ma to jak 99% osób, które dzieciaka nie mają, a się wypowiadają. Człowieku ja sam dziecka nie mam, ale opiekowałem się wieloma. Jak cie k🤬ica strzeli na mieście, to nie ma, że boli....
W sumie to przypomnijcie sobie dzieciństwo...
"mamo kup"
"nie"
"no kup"
"nie"
"błuaaaa muaaa"
"spokój bo do domu"
"buuauauua mu i inne dźwięki"
I tak 5 minut..
Nagle jeb w dupsko i cisza.
Wiec zamiast p🤬lic... dorosnijta
Zgłoś
Diux 2012-05-27, 10:33
Mnie tam stary od małego wysywa od sk🤬ysynów i jest dobrze

podpis użytkownika

ZERO TOLERANCJI
Zgłoś
Smuxer 2012-05-27, 10:45
ostatnio typ reka jebnął w dupsko dziecko w centrum handlowym i dzieki takim pok🤬om jak tu u gory, co pisza "nie umie wychowac tylko sie drze" i inne tego typu p🤬lone mendy, typek dostal 5000zl grzywny. pop🤬lone prawo i ludzie, ktorzy za takie cos od razu jak p🤬dy dzwonia na gliny...
Zgłoś
Konto usunięte 2012-05-27, 15:46
Dać klapsa nie wolno...
Ochrzanić nie wolno...
To właściwie jaką "władzę" mamy nad dzieckiem? Szlabany? To wyobraźcie sobie, że dajecie szlaban dziecku na telewizję. Dziecko to ignoruje bo wie, że nic mu nie możecie zrobić, najwyżej wyłączyć telewizor i tyle. Jak dorosły wyłącza telewizor, dzieciak włącza. I tak cały czas, bo wie, że nie macie nad nim żadnej władzy, że żadne konsekwencje za to go nie czekają. To jest przechodzenie z skrajności w skrajność. Rodziców, którzy "gnębią dzieci", liberalne media zmieniają w gnębionych przez dzieci.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-05-27, 23:05
przestancie prowadzic takie kampanie bo pozniej k🤬a na ulice ciezko wyjsc bez gazu jak j🤬e mlodziezowe gownazerie wystaja a jakie to wygadane k🤬a

juz kilka pokolen rosnie na bestresowym wychowaniu bo rodzic mysli ze mu niania z tvnu pomoze

do tego powstanie gimnazjum skladnicy pokrak w wieku dorastania nauczyciel juz tez ma w dupie bo mu nic nie wolno i rosna rosna zastepy ociezalych umyslowo

jak wszyscy tacy zajebiscie madrzy jestescie i dziecku nic nie wolno to dajcie 3 tysiaki na supernianie i w dupie wogole juz bachora mozna miec

bo czegos tu nie rozumiem czy dziecko rodzi sie z umyslem doroslego 30 latka ze ma byc na rowni traktowane??
Zgłoś
Konto usunięte 2012-05-28, 0:54
b3mol napisał/a:

Nie ma to jak 99% osób, które dzieciaka nie mają, a się wypowiadają. Człowieku ja sam dziecka nie mam, ale opiekowałem się wieloma. Jak cie k🤬ica strzeli na mieście, to nie ma, że boli....
W sumie to przypomnijcie sobie dzieciństwo...
"mamo kup"
"nie"
"no kup"
"nie"
"błuaaaa muaaa"
"spokój bo do domu"
"buuauauua mu i inne dźwięki"
I tak 5 minut..
Nagle jeb w dupsko i cisza.
Wiec zamiast p🤬lic... dorosnijta

Wybacz ,że Ci to powiem ale gówno prawda . To jest właśnie nieumiejętne wychowanie bachora . Na mamo kup,zobacz,daj ,zagraj,włącz czy cokolwiek k🤬a innego nie odpowiada się "NIE". Jak chce zabawkę to zastanów się "dlaczego mu jej nie kupię? jest za droga/ zaraz się popsuje/ młody nie dba o rzeczy / ma dużo zabawek" i mu to jak k🤬a człowiekowi wytłumacz . Jak każdy tu byłem dzieckiem i jak mi mama powiedziała ,że nie ma pieniędzy na jakieś gówno to nie leżałem na podłodze w sklepie tylko przyjmowałem to do wiadomości . Zacznijcie traktować dzieci jak ludzi ,a nie jako karę to przyniesie wam to efekty , to ,że się ślini i cały dzień oglądałoby kreskówki żywiąc się czekoladą nie znaczy ,że nie da nauczyć się go zachowywać jak inteligentny człowiek. Ja sam zajmowałem się bachorami których nie cierpię i wiem ,że nie jest to proste ale na dłuższą metę działa i wiem ,że raz się pomęczę tłumacząc ale młody to zrozumie , jak nie za pierwszym razem to za piątym i będę miał problem z głowy . Ale nie , lepiej powiedzieć jak do małpy "NIE!" i się dziwić ,że dzieciak chce osiągnąć swój cel .

Poza tym klaps to nic złego i ściganie za to rodziców jest zj🤬e kompletnie co z resztą ładnie opisał Din ale wielu to myli z ostrym wp🤬lem który już powinien być karany i to surowo .
Zgłoś