Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Bozydal 2012-05-26, 14:49
Yebana Niefrasobliwa Szmaciura !
Zgłoś
Konto usunięte 2012-05-26, 14:50 61
takie życie ale rozj🤬 mnie kamerzysta, jak sie skrada j🤬y, do 'patrolu Rutkowski' go dawac
Zgłoś
Konto usunięte 2012-05-26, 15:02 13
Matka odreagowuje własne frustracje z nieudanego życia na dziecku. Szczyt sk🤬ysyństwa jak dla mnie.
Chociaż nie - gorsze jest jebnięcie dzieckiem o próg, udawanie, że wypadło, ktoś ukradł, zgubiło się i pisanie później książek o tych wydarzeniach w celu nabicia sobie kabzy.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-05-26, 16:00 2
Akurat teraz jest akcja społeczna w tym temacie.

Jak widzę jak matka piłuje ryja na dziecko to zawsze podchodzę i zwracam uwagę. Może jestem stosunkowo młody i nieraz mnie taka p🤬da okrzyczała,że nie będę jej mówił co ma robić to trochę do tych bab dociera, że tak się dziecka nie wychowa.. Zwracajcie uwagę na takie przypadki, później te dzieciaki będą pracować na nasze emerytury, a gnębione za młodu przez najbliższych daleko nie zajdą!
Zgłoś
Miles87 2012-05-26, 18:05 10
j🤬y smarkacz, po co dyskutować?? Zdzielić pasem na goły tyłek i się nauczy. Najlepiej po jakimś czasie tłuc na wszelki wypadek przed wyjściem z domu.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-05-26, 18:24 3
Miles87 napisał/a:

j🤬y smarkacz, po co dyskutować?? Zdzielić pasem na goły tyłek i się nauczy. Najlepiej po jakimś czasie tłuc na wszelki wypadek przed wyjściem z domu.

Nie,lepiej zakopać go.
Zgłoś
gin 2012-05-26, 20:26
Babsztyl dziecka wychować nie potrafi to fakt. Kiedyś dostawało się pasem, kijem, łapką na muchy lub kablem od żelazka. Człowiek dostał raz to siedział na dupie cicho.
Zgłoś
danny:D 2012-05-26, 22:13 1
Dobrze, że młody już chodzi, bo by upuściła
Zgłoś
Konto usunięte 2012-05-26, 23:37 1
Jak zasłużył to paskiem w dupsko nie szkodzi,tylko musi wiedzieć za co...a najlepiej traktować jak człowieka i nie OBRAŻAĆ! Dlatego właśnie drodzy rodzice na szacunek to trzeba sobie zasłużyć...
Zgłoś
Cossmos 2012-05-26, 23:39
P🤬licie panowie, że aż uszy więdną. Większość przypadków "bezstresowego" wychowania, które znam, skończyły się samowolą i popadaniem w dewiację bachora, który nigdy dobrze nie dostał wp🤬l. Nie mówię, że trzeba bić, okładać za byle co, ale dzieciak musi wiedzieć gdzie jego miejsce. Ten tutaj odp🤬lał szopy, to się matka wk🤬iła, jeśli nałożyły się na to wk🤬ienie inne życiowe problemy, to widocznie bańka frustracji pękła. For fun chłopaka nie zjechała.
Zgłoś
bravoteampolska 2012-05-26, 23:46 3
Bo to nie jest prawdziwa matka ,to zwykła k🤬a ,która rżnie się z każdym jednym ,za którymś razem wpadła czego skutkiem jest to dziecko, a teraz obwinia dziecko bo nie może się p🤬lić w cipę 24 h na dobę .
Takie szmaty p🤬lone powinno się gumowym kablem lać na zmianę raz po łbie raz po cipie , dlaczego na zmianę , bo u takiej k🤬y to nie wiadomo gdzie siedzą resztki mózgu czy w łbie czy w cipie
Zgłoś
Konto usunięte 2012-05-27, 0:17 2
@up Większy frustrat niż ta matka. Zalecam wizytę u specjalisty.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-05-27, 0:32
Miałem nadzieje, że podbiegnie i albo się spuści albo obnaży. Niestety nie ten dział.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-05-27, 0:49 1
dzieciństwo Penera , dlatego teraz tak warny lecą ....
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie