mama zawsze mówiła mi "jak coś robisz, rób to porządnie". dziś mija 2 lata od kiedy ją porządnie zamurowałem żywcem
wszystkiego najlepszego !

moja mama powiedziała mi że: jak nie znajde pracy to mam wyp🤬alać

Xenomorph08 napisał/a:
moja mama powiedziała mi że: jak nie znajde pracy to mam wyp🤬alać
Ma rację.
a ja swojej mamie powiedziałem że piłem pije i będę pił
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...

Sadol sadolem ale każdy kto nie ma szacunku dla własnej matki jest skończonym c🤬jem. Jaka by nie była, kochać jej nie musisz, ale szanować zawsze.

@Maskunt
Gówno prawda, na szacunek trzeba sobie zwyczajnie zasłużyć. Kocha się mimo wszystko, szacunek zdobywa się latami i czynami. Jeżeli starzy się dla nas wzorcem, to szacunek jest rzeczą naturalną, ale trudno szanować oprawców i wszystkich tych rodziców, którzy nie potrafili ani kochać, ani stworzyć szczęśliwy dom swojemu dziecku.
Gówno prawda, na szacunek trzeba sobie zwyczajnie zasłużyć. Kocha się mimo wszystko, szacunek zdobywa się latami i czynami. Jeżeli starzy się dla nas wzorcem, to szacunek jest rzeczą naturalną, ale trudno szanować oprawców i wszystkich tych rodziców, którzy nie potrafili ani kochać, ani stworzyć szczęśliwy dom swojemu dziecku.
brylant1412 napisał/a:
a ja swojej mamie powiedziałem że piłem pije i będę pił
inaczej byś się odwodnił
podpis użytkownika
katana wa bushi no tamashi

a ja powiedziałem "Mamo wszystkiego naj w DM, Kocham Cię a to dla Ciebie, za 24 rok po mojej stronie"
Czarny22l napisał/a:
a ja powiedziałem "Mamo wszystkiego naj w DM, Kocham Cię a to dla Ciebie, za 24 rok po mojej stronie"
Stary, wzruszyłeś mnie. A nie sorry, to nie demoty.. Poszedł!
podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.

jak ktoś już słusznie zauważył, brak szacunku do matki jest wręcz żałosny.

a to czemu? Niedarzenie matki uczuciem może być żałosne, ale na szacunek nie każda zasługuje(choć można doprecyzować co dokładnie rozumiemy pod tym terminem).