📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Też bym się nie spodziewał, zawsze na siłce tak się ciężary ściąga, a już na pewno takie relatywnie niewielkie. Tu chyba jednak za wąsko ten stojak postawiły osły.

Jonxx napisał/a:
@Karenz88 Starczy przytrzymywać sztangę drugą ręką. Czy to już dla ciebie zbyt trudne?
Reka to sobie morzesz najwyzej fujare potrzymac zeby na buty nie nalac oddajac mocz na lonie natury. Zalozmy, ze przytrzymasz stange druga reka. I bedziesz tak sterczec do usranej smierci? Bo drugiej strony nie oproznisz stojac i trzymajac.
Takie lawki zwykle maja zaczepy ktore blokujesz zeby Ci sztanga nie poleciala.
Nie wiem jak tam inni ale ja, jak zdejmuję żelazo z jednej strony to przesuwam środek ciężkości w stronę odciążaną, pociągam gryf do siebie i tyle.

@Karenz88
Właśnie się sam zaorałeś, mógł np przesynącciężarek który zostaje na gryfie maxymalnie do podpory i przy takich obciążeniach jak na filmie praktycznie albo wogóle by się nie podniosł gryf albo lekko wystarczyło drugą ręką przytrzymać.
także ten.. pamiętaj o dniu mózgu
@Asteroth kolejny
Właśnie się sam zaorałeś, mógł np przesynącciężarek który zostaje na gryfie maxymalnie do podpory i przy takich obciążeniach jak na filmie praktycznie albo wogóle by się nie podniosł gryf albo lekko wystarczyło drugą ręką przytrzymać.
także ten.. pamiętaj o dniu mózgu

@Asteroth kolejny

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie