To nie suwnica, tylko takie gówno na zawiasie
przepraszam, że tak powiedziałem
google.com/search?q=suwnica+na+nogi&client=opera&hs=CAU&sx...
Proszę bardzo
Proszę bardzo
W sensie, że?
Bo widzę w tej grafice ławeczkę do wyciskania (między innymi) podpisaną "suwnica na nogi" i nie wiem czy się ze mną zgadzasz, czy chcesz udowodnić, że nie mam racji.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówdobrze ch*jowi jak nie stać cię na trenera to nie chodż na siłownie
"Jak" nie stać ciebie na słownik, to nie pisz.
dobrze c🤬jowi jak nie stać cię na trenera to nie chodż na siłownie
Kufa jaki dzban!
W sensie, że?
Bo widzę w tej grafice ławeczkę do wyciskania (między innymi) podpisaną "suwnica na nogi" i nie wiem czy się ze mną zgadzasz, czy chcesz udowodnić, że nie mam racji.
Właśnie o to chodzi że na filmie to nie suwnica tylko takie ala jakieś wahadło.
Właśnie o to chodzi że na filmie to nie suwnica tylko takie ala jakieś wahadło.
A to dziękuję za wyjaśnienie. Zapytałem, bo tu zazwyczaj to raczej ktoś się przyp🤬ala choć nie ma racji. Moje uszanowanie i co złego to nie ja.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Btw, tylko cioty wykupują trenera na siłowni, te pały są w większości po kursie internetowym i wszystko czego mogą cię nauczyć znajdziesz w internecie i w książkach, wystarczy chcieć a nie wyp🤬alać 3 stówy dla pajaca za trening.
Widać że nigdy na siłowni nie byłeś, albo życia nie znasz albo jesteś po prostu biedny.
Nie wyobrażam sobie iść na siłownię bez trenera. Każdy kto poważnie podchodzi do tematu powinien min. 4h popracować z trenerem. Później obserwuje się takich na siłowni, niby coś podnoszą a nie wiadomo co ćwiczą, efekty marne albo kontuzje co chwile. Trener w szanującej się siłowni , nie jakieś małomiasteczkowej pakerni - to osoba wykwalifikowana. Najpierw sprawdzi mobilność Twoich stawów, oceni możliwości, uświadomi jak ważne jest poprawne wykonywanie ćwiczeń i przede wszystkim pokaże Ci technikę której bardzo ciężko nauczyć się z Internetu