trochę się spóźniłeś z tym filmem... ale dam piwo za holocaust przeprowadzony dupą

K🤬a ile jeszcze tego: "Nie znalazłem po tagach", "Jak było, wywalić", "To mój pierwszy temat".
Od tego jest mod i on dobrze wie co robić, nie potrzebuje od was rad i instrukcji, ludzie patrzą na coś takiego pod każdym tematem i myślą, że tak trzeba pisać, a mnie to tylko denerwuje.
Od tego jest mod i on dobrze wie co robić, nie potrzebuje od was rad i instrukcji, ludzie patrzą na coś takiego pod każdym tematem i myślą, że tak trzeba pisać, a mnie to tylko denerwuje.
Pewnie zapomnieli o dniu ojca i to było za karę.
podpis użytkownika
Kobiece piersi wypełnione są marzeniami.
Dobrze że mi przypomniałeś kiedy jest dzień ojca bo do czerwca mógłbym zapomnieć

podpis użytkownika
Musicie uruść żeby to zrozumieć
Ja nie zapomnę, moja córeczka urodziła się w dniu ojca. Zawsze mogę zapomnieć, o dniu ojca, ale ona mi przypomni o swoich urodzinach jak będzie mi składać życzenia z okazji dnia ojca

Szoqn napisał/a:
K🤬a ile jeszcze tego: "Nie znalazłem po tagach", "Jak było, wywalić", "To mój pierwszy temat".
Nie interesuje mnie to co cie denerwuje!