📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:16

Zawsze się zastanawiam po co tzipeusze skaczą jak po chwili i tak lądują nieprzytomni na podłodze.
Landing landing
Landing landing
BellaGrubaDupa napisał/a:
Zawsze się zastanawiam po co tzipeusze skaczą jak po chwili i tak lądują nieprzytomni na podłodze.
Landing landing
Wydaje mi się że to jak z beciarzami.. Każdy jest świadom tego stereotypu tępego sebixsa w dresiku za kierownicą betki a i tak widzi się dosłownie maaasy takich debili i wydaje mi się że oni po prostu nie zdają sobie sprawy z tego co sobą reprezentują, tu wydaje mi się że jest podobnie no bo jak nigdy po ryju nie dostałeś to skąd masz wiedzieć że jesteś p🤬dą? Do pierwszego sprowadzenia na parter każdy jest kozakiem i nie mówimy tu o sytuacji gdzie przeszczep 20kg skacze do typa 200kg tylko o walce z w miarę równym przeciwnikiem.. Logicznie myśląc ma takie same szanse jak ty.
UP-y.
W tej sytuacji pierwsze skrzypce zagrała gorzała.
Następnie "urażona duma"wraz z gorzałką,kliknęły klepkę - Nieśmiertelność.Przy okazji wyłączając "łokciem"logikę i zdrowy rozsądek.
W tej sytuacji pierwsze skrzypce zagrała gorzała.

Następnie "urażona duma"wraz z gorzałką,kliknęły klepkę - Nieśmiertelność.Przy okazji wyłączając "łokciem"logikę i zdrowy rozsądek.

Szykuje się długi pobyt w szpitalu później robienie kupy do nocnika, a później nauka alfabetu
Hajzenberg napisał/a:
Szykuje się długi pobyt w szpitalu później robienie kupy do nocnika, a później nauka alfabetu
Albo trup na miejscu

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie