👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nie rozumiem, królewicze siedzą a gosposia się krząta... .
Czy jest ów "przypadek kobiet" zawarty w tytule?
Czy jest ów "przypadek kobiet" zawarty w tytule?

Na pytania "jak zmienić księżniczkę w kopciuszka" i "jak zmienić kopciuszka w księżniczkę" jest ta sama odpowiedź - wziąć z nią ślub.

Ja sobie sam ugotowałem obiad, pomimo, że posiadam kobietę w domu...

Debile - Raczkowski wykpnał ten rysunek na dzisiejsze święto - dalej nie kąsacie o co bangla?
Dziś TRZECH KRÓLI!!!
Dziś TRZECH KRÓLI!!!

Moja mamusia jak przyjeżdżam do domu to wręcz jest uradowana ze może znowu gotować dla swojego synusia
. Moim zdaniem to bardzo miłe i nie jest to dla niej praca wręcz odwrotnie przyjemność

Dziś niespodzianka ja robiłem obiad.
... żartowałem nie mam komu robić obiadu.
... żartowałem nie mam komu robić obiadu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie