Przedstawiam Wam krótką kompilację zajechań,czerwonych świateł i niedzielnych kierowców.
Jeśli będzie duże zainteresowanie wyszperam z dysku więcej materiału.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-03-28, 16:04
nie za długi ten dzien ale fajne
konto usunięte
2014-03-28, 16:23
jak motorniczy to tylko Karol
+ do moderatorów - ogarnijcie uploader bo to już jest padaka.
Zawsze mnie zastanawiało jedno: Czy tramwaje nie potrafią hamować?
@Usama
Więcej, więęęęcej ciekawych filmików z chęcią zobaczę, jak znajdziesz to dajesz dajesz.
@Goofiasty
Debil, czy udaje/łowi na trolla?
Wrocław , zajebiście
jak patrzę na takich pojebów na drodze to się zastanawiam ile zapłacili za dokument prawa jazdy.
konto usunięte
2014-03-29, 0:29
Znajome okolice
a ja to sie zastanawiam czemu taki tramwaj nie chamuje NIGDY, wiem ze nowe modele moga wychamować z prędkości 40 km/h (z taką moga przejezdzac skrzyzowania przynajmniej u mnie) w ok 5-15 metrow zaleznie od pogody. Co więcej to u mnie własnie było najwiecej wypadków związanych z tramwajami w tym roku w tym na przyklad potracenie rowerzysty na swiatlach uderzenia w plecy samochodow stojacych na swiatlach i na wlasne oczy widzialem potracenie pieszych na pasach bez swiatel (na takich pasach pieszy ma bezwzgledne pierwszenstwo chodzby stal na rekach czy chodzil w kolko)
coś na harda byś znalazł...?