W ramach wspominania lat 90 przypomniało mi się jeszcze to (sadole wiekowi pewnie pamiętają):
Motorower mnie zniszczył
podpis użytkownika
W alarmie do piekieł pozwalam
Milordzie Achimowy prosić o
Wydajną dziewicę i czarnego Specjala
Konto usunięte
2012-09-10, 20:06
Świetna satyra polityczna. Byłem gnojem jak to oglądałem, ale wolałem dziennik niż c***owe żarty Drozdy w Śmiechu warte.
Oj tam wiekowi, az tak strasznie dawno nie zdjęli tego programu z tv. A program naprawdę dobry, jakoś niedawno z Ojcem nam się o nim przypomniało i zrobiliśmy mały seans na youtubie.
fajne to było, szkoda, że tego już nie ma, gdzie te czasy??
elwisniewie napisał/a:
Świetna satyra polityczna. Byłem gnojem jak to oglądałem, ale wolałem dziennik niż c***owe żarty Drozdy w Śmiechu warte.
Taki duży a przeklinać nie umie!
podpis użytkownika
Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
Super program.
Czas, gdy można było obejrzeć coś godnego i na poziomie skończył się dekadę temu. "Za chwilę dalszy ciąg programu", "MDM", "DT" "Komiczny odcinek cykliczny", "Sensacje XX wieku"
GDZIE TO K🤬A JEST?
Konto usunięte
2012-09-10, 22:22
Jacy tam wiekowi

Ja mam 21lat i doskonale pamiętam Pada Fedorowicza. Za małolata DT był jednym z moich ulubionych programów razem z KOCem, Telerankiem i Dyszczem

Piękne czasy
Konto usunięte
2012-09-10, 23:59
wieczorynkę można było sobie odpuścić ale to się oglądało zawszę
uwielbiałem jak tymi nóżkami pod stołem tańczyli
Teraz takie programy na publicznej są niemożliwe. Przecież lepiej lizać rząd po c🤬jach niż zrobić program satyryczny o polityce...
A ja tam k🤬a wole ale plame
@Judasz z IKEI w TVP1 i TVP2 już tego nie zobaczysz, teraz robią "ambitniejsze" show...
Na TVP Historia znajdziesz te oraz podobne programy. Kolejny odcinek Sensacji XX wieku leciu dziś o 23:30
Konto usunięte
2012-09-11, 0:16
Szkoda, że nie ma już tego programu. Piękna satyra naszej kochanej polskiej rzeczywistości. Ale teraz za takie coś w mediach to kula w łeb... Znaczy się samobójstwo.
Konto usunięte
2012-09-11, 0:22
Świetny program. A pamiętacie Zulugule?
Konto usunięte
2012-09-11, 0:45
Świetny program!

Zdecydowanie jest na dużo wyższym poziomie niż parodie polityczne Szymona Majewskiego!
Konto usunięte
2012-09-11, 0:58
Judasz z IKEI napisał/a:
Super program.
Czas, gdy można było obejrzeć coś godnego i na poziomie skończył się dekadę temu. "Za chwilę dalszy ciąg programu", "MDM", "DT" "Komiczny odcinek cykliczny", "Sensacje XX wieku"
GDZIE TO K🤬A JEST?
Donlad zabrał do Brukseli