To coś na kształt skandynawskiej działaczki promującej multikulti, która została zerżnięta i zarżnięta przez ciapaka.
T................3
2014-11-04, 17:25
Bezdomni przez rasizm? Ta, nie ma to jak zasłonienie nieróbstwa i pasożytnictwa, rasizmem
F................n
2014-11-04, 17:29
W takim razie to nie rasizm, ale w tej sytuacji słuszna teoria poparta faktami:
Cyganie to p🤬lone nieroby, złodzieje i brudasy.
N................m
2014-11-04, 17:35
Co do rasizmu to dodałem od siebie, bo pewnie by tak mówili. Ostatnio w superwizjer było o cyganach i mówili, że pracy nie mogą znaleźć bo rasizm. Tak samo rodzina ciapaka, który sp🤬olił do syri walczyć, stwierdzili, że uciekł bo nie mógł znaleźć pacy w Belgii przez rasizm
R................x
2014-11-04, 17:39
o nie, moj drogi, jak z kfejka - czego zadne okolicznosci nie usprawiedliwiaja - to wyp🤬alaj
poza tym po c🤬j o tym wspominales jak nie ma o tym ani slowa?

tak bys dostal piwo, a tak to wyp... a juz napisalem
N................m
2014-11-04, 17:46
Rax@
O nie k🤬a, co teraz? Chyba muszę się wyprowadzić w pzdu i jeszcze dalej - rax nie dał mi piwa...koniec świata
To wszystko było ustawione
podpis użytkownika
Prawdziwy mężczyzna jest w stanie zarobić więcej pieniędzy niż jego kobieta jest w stanie wydać...
nie tylko Rax Ci piwa nie da...
i bardzo dobrze , każdy szanujacy sie czlowiek nie podszedl by do cygana ani do niczego podobnego z wlasnej woli ...
b................7
2014-11-04, 18:46
perfumek pewnie nie chciały
Jakie z was lemingi.
Drugi artykuł mówi, że bezdomne romy uratowały napadniętego studenta na stacji benzynowej.
Swoją drogą c🤬j wie kto napadł.
podpis użytkownika
Z c🤬jem i z prądem żartów nie ma!
Ale tępe p🤬dy, ciekawe czego sie spodziewały, może kwiatów i wyrazów wdzięczności
f................3
2014-11-04, 19:07
haha co do c🤬ja? w tym drugim linku jest opisane że trzech bezdomnych rumunów uratowało studentkę przed uzbrojonym napastnikiem na stacji benzynowej.