Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:36
W szpitalu w Grenoble, gdzie po ciężkim wypadku na nartach przebywa Michael Schumacher, doszło do haniebnego zdarzenia. Jeden z dziennikarzy był na tyle zdeterminowany dostać się do byłego 7-krotnego mistrza śwata Formuły 1, że... założył sutannę i udawał kapłana.

„Najwyraźniej reporter ubrany jak ksiądz chciał wejść do pokoju Michaela". - powiedziała rzeczniczka prasowa legendarnego kierowcy Sabine Kehm. „Nigdy nie przyszłoby mi do głowy, że może zdarzyć się coś takiego". - dodała.

Przebrańca, któremu prawdopodobnie chodziło o zrobienie zdjęć "Schumiemu", szczęśliwie zdemaskowano i wydalono z placówki. Nie ujawniono, który dziennikarz okazał się tak przebiegły, ani z czyjej redakcji pochodził.

Na wczorajszej konferencji prasowej o stanie zdrowia Schumachera, jego przyjaciel i słynny neurolog Gerard Saillant wezwał przedstawicieli mediów, by nie zakłócali walki lekarzy o życie legendy Formuły 1.

„Proszę was w imieniu Corinny - żony Michaela, a także całej jego rodziny, o nie nakładanie presji na szpital". - mówił. „Personel medyczny ma się czym zajmować. Jeżeli się do tego podporządkujecie, pomożecie Michaelowi wygrać jego trudną bitwę, której rozstrzygnięcie pozostaje sprawą otwartą".

źródło
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kickyourheadoff 2014-01-01, 14:37 4
K... to nie zawód, to charakter
Zgłoś
Czary 2014-01-01, 14:40
Czego się nie zrobi dla idei zakładu w którym się pracuję czyt. gazety czy telewizji.
Zgłoś
Suka_Blyat 2014-01-01, 14:44
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
BongMan 2014-01-01, 14:59
Dziennikarz-hiena przebrany za księdza - podwójne zło.
Zgłoś
masterwow 2014-01-01, 15:27
pewnie jakiś sadol kilka wirtualnych piw chciał zarobić
Zgłoś
tds1974 2014-01-01, 16:58
Karnowskich nie przebił jednak...
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-01, 17:01
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
!Timon 2014-01-01, 21:25 68
Podobno Michaela Schumachera odwiedziła w szpitalu ekipa Ferrari. Zmienili mu kroplówkę, pieluchę i pościel w 11 sekund.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-01, 23:41
a ja tam bym chętnie zobaczył fotkę jak szumi kona
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-01, 23:59
Schumi zalicza po prostu kolejny pitstop
Zgłoś
kuczaj 2014-01-02, 14:30 1
Zgłoś
lobominator 2014-01-02, 19:38
Co jak co, ale Michaelowi to kibicuję i mam nadzieję, że z tego wyjdzie.
Ten facet to legenda, zdobył w F1 chyba wszystko co było do zdobycia.
Osobiście go nie znam, ale z tego co widziałem to i prywatnie okazywał się spoko gościem. Szkoda faceta, bo w głupi sposób "się popsuł", tak jak nasz Kubica jakiś czas temu.
PS. Tak, czy siak, to co przeżył, osiągnął i zarobił to jego i nawet jeśli z tego nie wyjdzie, a raczej nie wyjdzie, to o takim życiu jakie on miał to można tylko pomarzyć.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem