Czasami zdarzają się niesamowite przypadki. Taki spotkał dziennikarza BBC, który przed derbami Liverpoolu przeprowadzał sondę uliczną.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:26
ładnie trafił. W totka powinien grać.
dla nie znających angielskiego:
Dziennikarz pytał losowych przechodniów o derby z 1967r
a dziadek okazał się bramkarzem grającym w tym meczu.
dla nie znających angielskiego:
Dziennikarz pytał losowych przechodniów o derby z 1967r
a dziadek okazał się bramkarzem grającym w tym meczu.
Poczytałem trochę, chodzi o to, że te derby były transmitowane na żywo na potężnym ( na owe czasy ) projektorze. Była to pierwsza tego typu transmisja na świecie. Pewnie miał nadzieję że mu się poszczęści i znajdzie kogoś kto oglądał mecz na żywo bądź na projektorze. Poszczęściło mu się tak, że bardziej się nie dało
Everton wygrał 1:0 w końcówce meczu.
Everton wygrał 1:0 w końcówce meczu.
I to brytoslkie "czy mógłbyś przypomnieć jak się nazywasz?". W ogóle debil nie słyszał o nim nigdy(ja oczywiście też), a udaje, jakby zapomniał.
emptypants napisał/a:
I to brytoslkie "czy mógłbyś przypomnieć jak się nazywasz?". W ogóle debil nie słyszał o nim nigdy(ja oczywiście też), a udaje, jakby zapomniał.
słyszał o nim, pamiętał i zapomniał skład drużyny
Zwróćcie uwagę na jego oczy kiedy dziennikarz kończy pytanie. Coś pięknego na pewno w głowie przewinęły mu się obrazy z tego wydarzenia, aż się miło na sercu robi
Vuko napisał/a:
A co miał zrobić, palić głupa że wie kto to jest?
Przecież właśnie palił głupa, że wie kto to jest. Może jestem jakiś dziwny, ale jak się nie znam, to nie udaję, że wszystko wiem, a przynajmniej się staram
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie