Dziennikarz pyta żonę Donalda Tuska.
- Czy to prawda że Pani mąż czasem zasłania się w łóżku immunitetem?
Na co żona Tuska.
- Nigdy. On taki nie jest. Niemniej ja muszę zasłaniać się gazetą żeby nie patrzeć w czasie seksu na jego zakłamana mordę.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-07-02, 12:03
Kto ci pisze te suchary ... Strasburger?
@up
Pewnie jego kolega ze sztabu wyborczego PiS.
@up
Albo to jest Twoje drugie konto.
konto usunięte
2012-07-02, 14:11
Skoro wiesz jakie opowiada kawały Strasburger, to musisz go często oglądać. hehe
konto usunięte
2012-07-02, 15:09
Wam płacą jakąś dniówkę za wymyślanie tego gówna? Lepiej złapcie jakiegoś dziadka, niech sobie przypomni przedwojenne i okupacyjne. Przynajmniej będzie śmiesznie, bo straszno jest cały czas...
Na siłę wymyślane antyrządowe gówno.
konto usunięte
2012-07-02, 18:16
konto usunięte
2012-07-02, 22:28
Ah zbiera mi sie piwo w kuflu jak patrze na wasze zazdrosne mordy jak tylko pomyslicie o sławie BonGman'a. On przynajmniej cos pisze a nie prostacko hejtuje kazdy kolejny post z kawałem.
konto usunięte
2012-07-03, 1:02
Oj napinacze napinacze,zginać karki w robocie w niemieckim markecie a nie na sadolu siedzieć.
konto usunięte
2012-07-03, 10:56
Tusk ma żone?
konto usunięte
2012-07-03, 12:57
Dziennikarz pyta żonę Jarosława Kaczyńskiego.
- Czy to prawda że Pani mąż czasem zasłania się w łóżku immunitetem?
Na co żona Kaczyńskiego.
- Mrru mrrru mrrru
UP: Ulżyło? Widzę czasem że niektórym lemingom to cisnienie dupe rozsadzi gdy widzi że ktoś urazi tą rudą świnię...
Czemu jak niektórym PełOwcowym debilom obrazi się ich "słońce Peru" to od razu zaczyna się najazd na PIS? Czyżby te ograniczone dzieci nie rozumiały, że w sejmie zasiada oprócz niego kilka innych ugrupowań? Ograniczony plebs....