Grafika na temat dzietności muzułmanów w Europie.
Politycy nie zauważają, że te dzieci urosną, nagle nie znikną, nie wyjadą?
Że jeśli teraz np. w Niemczech czy Francji ponad 50% noworodków to dzieci muzułmańskich imigrantów, to za 25 lat to ponad 50% 25latków w Niemczech i Francji będzie muzułmanami?
Quo vadis, Europo?
Konto usunięte
2013-03-07, 21:09
Czyli tym innym pozostaje też się rozmnażać na potęgę, aż nastąpi przeludnienie i ludzie z głodu będą polować na siebie na wzajem.
A polska jaka ładna biała na mapce. ^^ oby nasze katole dały rade i żeby żadne muzułmańskie ścierwo nie zalewało nam ojczyzny.
Konto usunięte
2013-03-07, 22:04
@up w sumie racja teraz c🤬ci są groźniejsi więc niech katole z nimi wygrają w zasadzie nawet bym im pomógł
Konto usunięte
2013-03-07, 22:07
Znowu Polska będzie musiała ratować dupsko Europy? Ileż można
1410r. - chyba nie muszę tłumaczyć...
1656r. - potop szwedzki
1673r. - najazd turecki
1920r. - cud nad Wisłą
1939r. - poważnie zwolniliśmy rozwój kampanii wrześniowej Hitlera
Kurde - napisałem Polska z małej litery. Niech mnie szlag. Pisze z telefonu i dlatego tak z rozpędu. Przepraszam.
Konto usunięte
2013-03-07, 22:43
Zapamiętajcie K🤬A ten obrazek! Na obrazku Polska jest Biała, i tak ma pozostać. Ewentualnie niech będzie Biało-Czerwona, ale tylko w momencie, kiedy kolor czerwony będzie pochodził od krwi niechcianego ścierwa. Skończyłem.
Konto usunięte
2013-03-07, 22:47
Heh, mapa dobrego socjalu w Europie
E tam, tym razem Polska w razie czego powinna mieć kompletnie wyj🤬e na zachodnią europę i spiknąć się z Ruskimi na zasadzie "my mamy c🤬te kurestwo za zachodnią granicą, wy za uralem, brońmy się przed tym gównem wspólnie."
PS. Jak można od lewicowych polityków wymagać patrzenia w przyszłość czy zdolności analitycznego/rozumnego podejścia do danych? Przecież Donaldinio von Tusk powiedział, że nie ważna jest przyszłość, ważne jest teraz.
Tutaj pełniejszy materiał, który ktoś wysłał do
było.pl z powodu 4 minut różnicy i tej infografiki.
A piwo i tak leci.
"Powyżej 100%'' WTF!?!?!?
EDIT:
A wybaczcie, nie przeczytałem opisu na samym obrazku.
Jest na tą plagę sposób
wydaje mi się że kraje na biało nie są po prostu brane pod uwagę, zobaczcie że kraje muzułmańskie też są na biało

ale to nie znaczy że się u nas rozmnażają
swoją drogą ciekawi mnie czemu włochy nie zostały wzięte pod uwagę, przecież to jest główna droga tego gówna do europy.
Konto usunięte
2013-03-07, 23:08
Pobudujmy im więcej meczetów, na pewno pomoże
A to Waszym zdaniem tylko "katole" są przeciwko muzułmańskiej konkwiście Europy?
... i zamiast ręce na klawiaturze trenować, weźcie się lepiej do roboty i zawyżajcie wskaźnik dzietności wśród polskich kobiet. Amen.