Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:36
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-03-02, 17:48 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-02, 18:24
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
gregory_1 2013-03-02, 18:50
az sie zalogowałem widac wasze "komenty"

nie wieże ze wiekszość z was nie zrobi serii 50????????

no ja pie**rdole..... SPIER**DALAĆ Z SADOLA I ROBIC MASE GIMBUSY!
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-02, 19:29
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-02, 19:57
Zgłoś
bartousz 2013-03-02, 20:17
Wspaniale wypracowana ruchliwość ramion... nie ma co.
Jakby dać taką azjatkę co się jak scyzoryk w mostku składa to w ogóle by nie musiała ramionami ruszać.
Zgłoś
ccs 2013-03-02, 21:11
Dzimboludek napisał/a:

Primo - to nie jest wyciskanie.
Secundo - to nie są pełne krążki.
Tertio - jeśli myślisz że niejeden facet tyle by nie wycisnął ANALFABETO, to jesteś większą cipą niż panienka w filmie.

L'hai fatto piccolo sbaglio si scrive TERZIO impara prima bene la lingua polacca e dopo usi l'italiano

(popełniłeś delikatną pomyłkę. pisze się TERZIO.
naucz się dobrze języka polskiego, a później używaj włoskiego)
Zgłoś
Siemin 2013-03-02, 21:38
Miło się patrzy i słucha bo w tle Aria (Ария) - 1100, więc od razu wiadomo, że Rosja.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-02, 21:50
nie ma co zajebiście się wygięła :] i krzepę ma, oj by się działo
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-02, 22:11
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-03, 2:51
@ Abdulan

Okay, to nie zrozumiałem cię z początku i pewnie stąd wynikło nieporozumienie. W takim wypadku mogę wyciągnąć jedynie rękę na zgodę. Przedtem jeszcze się usprawiedliwię, czy tam wytłumaczę: zrozumiałem z początku, że chcesz potępić każdego z tych, którym zwisa kultura fizyczna. Zważywszy na to, jak wielu mam znajomych, których czasem nawet najcięższą aktywnością fizyczną jest klikanie myszą komputerową, a których mimo wszystko cenię, uznałem, że wypada wykazać niezasadność tego potępienia.

Jeśli chodzi o rowery... Póki co eksploatuję kolarkę . Jakiegoś porządnego MTBeka również chętnie bym sobie sprawił... Ale cóż... Na wszystko pieniędzy mi nie starcza.

ccs napisał/a:

L'hai fatto piccolo sbaglio si scrive TERZIO impara prima bene la lingua polacca e dopo usi l'italiano

(popełniłeś delikatną pomyłkę. pisze się TERZIO.
naucz się dobrze języka polskiego, a później używaj włoskiego)

Nie pomylił się - on użył łaciny, nie włoskiego.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-03, 13:22
Zgłoś
~Angel 2013-03-22, 15:36

podpis użytkownika

Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem