Nie jeden koleś by tyle nie wycisnął...
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:35
Nie jeden koleś by tyle nie wycisnął...
az sie zalogowałem widac wasze "komenty"
nie wieże ze wiekszość z was nie zrobi serii 50????????
no ja pie**rdole..... SPIER**DALAĆ Z SADOLA I ROBIC MASE GIMBUSY!
nie wieże ze wiekszość z was nie zrobi serii 50????????
no ja pie**rdole..... SPIER**DALAĆ Z SADOLA I ROBIC MASE GIMBUSY!
Wspaniale wypracowana ruchliwość ramion... nie ma co.
Jakby dać taką azjatkę co się jak scyzoryk w mostku składa to w ogóle by nie musiała ramionami ruszać.
Jakby dać taką azjatkę co się jak scyzoryk w mostku składa to w ogóle by nie musiała ramionami ruszać.
Dzimboludek napisał/a:
Primo - to nie jest wyciskanie.
Secundo - to nie są pełne krążki.
Tertio - jeśli myślisz że niejeden facet tyle by nie wycisnął ANALFABETO, to jesteś większą cipą niż panienka w filmie.
L'hai fatto piccolo sbaglio si scrive TERZIO impara prima bene la lingua polacca e dopo usi l'italiano
(popełniłeś delikatną pomyłkę. pisze się TERZIO.
naucz się dobrze języka polskiego, a później używaj włoskiego)
Miło się patrzy i słucha bo w tle Aria (Ария) - 1100, więc od razu wiadomo, że Rosja.
nie ma co zajebiście się wygięła :] i krzepę ma, oj by się działo
@ Abdulan
Okay, to nie zrozumiałem cię z początku i pewnie stąd wynikło nieporozumienie. W takim wypadku mogę wyciągnąć jedynie rękę na zgodę. Przedtem jeszcze się usprawiedliwię, czy tam wytłumaczę: zrozumiałem z początku, że chcesz potępić każdego z tych, którym zwisa kultura fizyczna. Zważywszy na to, jak wielu mam znajomych, których czasem nawet najcięższą aktywnością fizyczną jest klikanie myszą komputerową, a których mimo wszystko cenię, uznałem, że wypada wykazać niezasadność tego potępienia.
Jeśli chodzi o rowery... Póki co eksploatuję kolarkę
. Jakiegoś porządnego MTBeka również chętnie bym sobie sprawił... Ale cóż... Na wszystko pieniędzy mi nie starcza.
Nie pomylił się - on użył łaciny, nie włoskiego.
Okay, to nie zrozumiałem cię z początku i pewnie stąd wynikło nieporozumienie. W takim wypadku mogę wyciągnąć jedynie rękę na zgodę. Przedtem jeszcze się usprawiedliwię, czy tam wytłumaczę: zrozumiałem z początku, że chcesz potępić każdego z tych, którym zwisa kultura fizyczna. Zważywszy na to, jak wielu mam znajomych, których czasem nawet najcięższą aktywnością fizyczną jest klikanie myszą komputerową, a których mimo wszystko cenię, uznałem, że wypada wykazać niezasadność tego potępienia.
Jeśli chodzi o rowery... Póki co eksploatuję kolarkę
ccs napisał/a:
L'hai fatto piccolo sbaglio si scrive TERZIO impara prima bene la lingua polacca e dopo usi l'italiano
(popełniłeś delikatną pomyłkę. pisze się TERZIO.
naucz się dobrze języka polskiego, a później używaj włoskiego)
Nie pomylił się - on użył łaciny, nie włoskiego.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie