Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:31
🔥 Ruska technologia śmigłowa - teraz popularne
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
massq 2013-03-02, 13:02 1
Dzimboludek napisał/a:

Primo - to nie jest wyciskanie.
Secundo - to nie są pełne krążki.
Tertio - jeśli myślisz że niejeden facet tyle by nie wycisnął ANALFABETO, to jesteś większą cipą niż panienka w filmie.

Boże kochany, co za debil
A kolejni jego pokroju dali mu piwa. Tyś był chociaż raz na siłowni?

A dla użytkownika Thor14 wielkie piwo. Mam nadzieję, że Twój komentarz stanie się tym najlepszym bo jak aktualnie widać, to głupota jest tutaj najwyżej punktowana.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-02, 13:06 1
dionizodoros napisał/a:

Wartość człowieka ocenia się przez siłę mięśni? To wyjątkowym dnem musimy określić Einsteinów, Newtonów, Mickiewiczów, Szekspirów, ideologów itd.

Gratuluje zdolności nadinterpretacji . Nawet szkoda mi tworzyć jakiś komentarz na temat Twojej wypowiedzi (wziętej zupełnie z dupy). Eh, no ale dobrze, odpowiem. Mówie o aktywności fizycznej i poziomie kultury ciała, a nie o osiągnięciach intelektualnych.

I wiesz co, bycie inteligentnym nie oznacza, że fizycznie mamy stać się słabymi kluchami (ktoś, kto osiągnął wiele w dziedzinie nauki nie może być leniwy? Staje się automatycznie bogiem i autorytetem w każdym względzie?). Trzeba dbać zarówno o swój rozwój intelektualny jak i fizyczny. Heh, ale niektórzy muszą tłumaczyć sobie swoją wątłą posturę wszystkim innym poza zwyczajnym lenistwem. Gdybyś zdał sobie sprawę ile wiedzy i wyrzeczeń wymaga prawdziwy rozwój swojego ciała i ilu mądrych ludzi można spotkać na siłowni to mówiłbyś zupełnie inaczej. Niestety w tej sprawie ciężko dyskutować z ludźmi, którzy nigdy nawet się tym na poważnie nie zainteresowali.

Dla Ciebie napisze przykład:

Facet osiągnął wiele, powiedzmy, że przyczynił się znacznie do rozwoju jakiejś gałęzi nauki. Jest autorytetem w swojej dziedzinie, każdy by chciał wiedzieć tyle co on na ten temat. Wszystko układa się dobrze pod względem intelektualnym. Przejdźmy teraz do cech fizycznych, gość cierpi na otyłość, brakuje mu kondycji i siły, jego serce jest w fatalnym stanie bo przez lata jedyne co robił to siedział w laboratorium i nie ruszał tyłka nigdzie dalej niż od drzwi do samochodu i od samochodu do domu. W kwestiach kultury fizycznej jest dnem, nie może przedstawiać się za autorytet. Jest leniwy i brakuje mu sił. I wiesz co, będę go szanował za dokonania, ale będę też go uważał za lenia. Proste? Łatwiej tego Tobie nie wytłumacze.

Głupich nazywajmy głupimi, leni nazywajmy leniami. Można spotkać głupiego lenia, jak i mądrego. Można spotkać zdrowego fizycznie i silnego debila, jak i zdrowego i silnego mędrca. Nic się tutaj nie wyklucza.

Zupełnie na marginesie. Co możesz wiedzieć o kondycji fizycznej np. takiego poety z przeszłości? Jego literacki geniusz wiąże się automatycznie z wątłym ciałem? Może dbał o siebie, starał się przynajmniej zachowywać zdrowy tryb życia na tyle, na ile pozwalało mu zdrowie. Z góry zakładasz, że intelektualiści to ludzie odrzucający zdrowie i rozwój swojej fizycznej formy.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-02, 13:07
na oko gryf 20 (chyba ze nie jest pełny) szary odważnik 10kg niebieski 5g czyli razem 50kg
Całkiem nieźle
Zgłoś
tofik1987 2013-03-02, 13:12
Panowie wielu twierdzi ,że ta dziewczyna robi poprawnie wyciskanie. Nie zgodzę się z tym z jednego prostego względu, podczas takiego wyciskania można i często stosuje się mostek ( przy większych ciężarach) ale całe stopy muszą przylegać do ziemi. U tej Pani dobrze widać,że nie przylegają tylko wspina się na palcach i jest to niepoprawne technicznie a w dodatku niebezpieczne. Proszę mi wierzyć jestem EKSPERTEM:P
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-02, 13:40 1
@tofik1987 ma racje.

Tak czy inaczej dodam od siebie, że takie wyciskanie z takim mostkiem jest bez sensu, fakt można tak robić, zaliczają to na zawodach ale szału nie ma. Owszem zaangażowanie mięśni klatki piersiowej jest niby większe ale skraca się drastycznie zakres ruchu. Przykładowo osoby, które mają krótkie ręce to wiąże się również z tym, że są niskie wyciskają dużo więcej niż osoby które mają długie ręce. Wystarczy np nie prostować rąk do końca w wyciskaniu, a zrobisz 2 - 3 powtórzenia tym samym ciężarem więcej. Po za tym moim zdaniem takie wyginanie jest niebezpieczne, strzeli Ci w plecach i na tym się skończy twoja kariera z siłownią, Pani na filmiku jest zajebista lecz się niech tak nie wygina bo za niedługo odleci z ławki.

Pozdro
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-02, 14:15 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-02, 14:23 1
Ekstra brzuszek ma
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-02, 14:38 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-02, 15:02 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-02, 15:32
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-02, 15:40
Aż jej się kręgosłup od tych ćwiczeń wygiął.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-02, 16:06
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-02, 16:45
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-02, 17:00
Wiesz co, moge powiedzieć tylko tyle, że po prostu gadasz głupoty. Szukasz dziury w całym byleby się do czegoś przyczepić. Twoje posty polegają w dużej mierze na hejtowaniu wypowiedzi innych, wystarczy popatrzeć w Twój profil.

Trzeba dbać o rozwój intelektualny i fizyczny, ale gówno mnie obchodzi czy się ktoś do tego dostosuje. Dla mnie możesz ważyć 200kg i srać pod siebie. Nazwe Ciebie tak jak Cie widzę. To, że trzeba dbać o siebie wynika z naszej natury. Ktoś może odrzucać ten pogląd i poprowadzić swoje życie tak jak tego chce. Najwyżej umrze na zawał.

Zdrowa osoba podniesie swój ciężar ciała, osoba otyła lub nieaktywna fizycznie będzie miała z tym problem. Jak inaczej można nazwać faceta, który ma siłę kobiety? Ociekającym testosteronem facetem z jajami? Czy może zniewieściałym chłopcem (ten zwrot określa posiadanie cech kobiety, a duża siła to aspekt męski)? Uwierz mi, że znałem osobnika co na rękę przegrywał z dziewczynami i ciężko mówić o nim, jako o ideale mężczyzny. Na kobietę, która posiada męskie cechy (postura oraz siła) zwykło się mówić (dość brzydko) babochłop lub (łagodniej) chłopczyca). Co złego widzisz w określeniu zniewieściały chłopiec?

Przykładu z "filozofią głupoty" w ogóle nie zrozumiałeś. Głupi wie, że jest głupi i to kultywuje, o tym mówił przykład. Głupiec ten jest także nazywany głupim przez innych. Słaby wie, że jest słaby i nie chce tego zmieniać, inni także to wiedzą. Ciężkie do zrozumienia?

Ty po prostu starasz się na siłę udowodnić swoje naciągane argumenty, zmieniasz kontekst, odwracasz kota ogonem. Oczywiście Ty wiesz lepiej co JA chciałem przekazać swoją wiadomością. Czytaj ze zrozumieniem, nie wyciągaj błędnych wniosków. Ta cała dyskusja jest tak śmieszna, że szkoda marnować na nią czas.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-02, 17:25
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem