Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:36
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-03-02, 4:16 87
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
bloodwar 2013-03-02, 7:09 6
Autorze - nie napisałeś ile to dziewczę ma lat bo nie wiem czy iść po chusteczki i krem nawilżający czy może od razu do prokuratora

A co do reszty komentarzy - śmiech na sali, dziewczyna wyciska w sposób praktykowany od lat przez profesjonalnych kulturystów, do tego ładnie wygląda, więc wszystkie komentarze powinny się sprowadzać do "r🤬ałbym" i "niezła jest, ma pasję i talent, ja bym tyle nie wycisną" a Wy spinacie dupy i jeździcie po swoich matkach...
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-02, 8:05
Mostkuje strasznie, ja wolę nie odrywać pleców szkoda kręgosłupa.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-02, 11:03 1
takiej lasce tłuszcz z cycków się wypali
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-02, 11:05
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Popeusz 2013-03-02, 11:15 3
Thor14 ten gryf waży 20 kg tak zwany olimpijski
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-02, 12:02
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-02, 12:23
Ja to bym się chętnie wcisnął, a nie wycisnął
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-02, 12:31
Dzimboludek napisał/a:

Primo - to nie jest wyciskanie.
Secundo - to nie są pełne krążki.
Tertio - jeśli myślisz że niejeden facet tyle by nie wycisnął ANALFABETO, to jesteś większą cipą niż panienka w filmie.

spinasz sie, bo byś nie wycisnął
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-02, 12:32 2
Autorze, na takim obciążeniu to się facet rozgrzewa. Prawdziwe ciężary to już grubo ponad masę własnego ciała. Jak ktoś nie ciśnie tyle ile waży to znaczy, że:

Primo, jest tłusty i ma mało mięsa.

Secundo, nie zasługuje na miano silnego, zdrowego i normalnego faceta tylko na miano lenia bez siły i zniewieściałego chłopaczka.

Już nie mówie, że ktoś kto idzie pierwszy raz na siłownie musi na serie brać tyle ile waży, ale przynajmniej raz swój własny ciężar dźwignąć powinien. Tym bardziej, że wiele kobiet daje radę...
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-02, 12:33
Zgłoś
sandshadow 2013-03-02, 12:41 2
Znowu jakieś gówno
Cytat:

Dzimboludek
Primo - to nie jest wyciskanie.
Secundo - to nie są pełne krążki.
Tertio - jeśli myślisz że niejeden facet tyle by nie wycisnął ANALFABETO, to jesteś większą cipą niż panienka w filmie

Ma najwiecej piw...
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-02, 12:45
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-02, 12:48
Hah spiny chrustów z inwalidami... cudnie
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-02, 12:51
Abdulan napisał/a:

Autorze, na takim obciążeniu to się facet rozgrzewa. Prawdziwe ciężary to już grubo ponad masę własnego ciała. Jak ktoś nie ciśnie tyle ile waży to znaczy, że:

Primo, jest tłusty i ma mało mięsa.

Secundo, nie zasługuje na miano silnego, zdrowego i normalnego faceta tylko na miano lenia bez siły i zniewieściałego chłopaczka.

Już nie mówie, że ktoś kto idzie pierwszy raz na siłownie musi na serie brać tyle ile waży, ale przynajmniej raz swój własny ciężar dźwignąć powinien. Tym bardziej, że wiele kobiet daje radę...

Wartość człowieka ocenia się przez siłę mięśni? To wyjątkowym dnem musimy określić Einsteinów, Newtonów, Mickiewiczów, Szekspirów, ideologów itd.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem