👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Co to za gówno? Wypad z tym bo wściekłym moderatorem poszczuje!!!
Nie dostała. Za to ja dostałem od swojej za pokazanie jej tego filmiku

Ale dostała solidnego liścia, tylko filmik cicho polecam zgłośnić by usłyszeć syrenę

To teraz ząbki umyj, piżamka, paciorek i spać. I nogi umyj, bo pewnie po gównach biegłeś..
Spokojnie Panowie. Szkoły otworzą, dzieci się zarażą, dzieci poumierają i na sadolu będzie jak dawniej.

aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Spokojnie Panowie. Szkoły otworzą, dzieci się zarażą, dzieci poumierają i na sadolu będzie jak dawniej.
Dzieci raczej nie umierają, tylko stare pierdziele.
Jeszcze lepiej, bo to żelazny elektorat miłościwie nam panujących.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie