Bezproduktywnie k🤬a.... bezproduktywnie. Podawać jej tam raz za razem schab na kotlety. Tylko kto nadąży

Już widzę dla niej zastosowanie... miszczyni trzepingu nożnego
podpis użytkownika
sarna23dotcom.wordpress.com/kinowanie/
Zamiast tej poduszki to mógł tam schabowego trzymać to akurat na obiad by uklepała ;>
k🤬a 9 komentarzy o waleniu gruchy i o kotletach! spać nygusy bo na 8-mą do szkoły
juz widzę jak schabowe tłucze
*sypki drift po blacie*
podpis użytkownika
plotę bzdury*sypki drift po blacie*

Chloe Bruce. Zdolna bestia.
Wrzuciłem link do jej kanału z filmami, ale jakiś niezbyt bystry moderator wywalił cały mój post z tym linkiem twierdząc, że filmy należy wrzucać przez sadisticowi uploader. Zwracam więc uwagę szanownemu moderatorowi, że uploader Sadistica nie obsługuje linków do kanałów na YT, a jedynie linki do filmów. Zatem jak ktoś chce sobie poszukać na YT jej kanał niech to zrobi sam, bo w świetle tego co mówi moderator, linków do kanałów na YT zamieszczać na Sadisticu najwyraźniej nie wolno.
Wrzuciłem link do jej kanału z filmami, ale jakiś niezbyt bystry moderator wywalił cały mój post z tym linkiem twierdząc, że filmy należy wrzucać przez sadisticowi uploader. Zwracam więc uwagę szanownemu moderatorowi, że uploader Sadistica nie obsługuje linków do kanałów na YT, a jedynie linki do filmów. Zatem jak ktoś chce sobie poszukać na YT jej kanał niech to zrobi sam, bo w świetle tego co mówi moderator, linków do kanałów na YT zamieszczać na Sadisticu najwyraźniej nie wolno.

Fajna laseczka. Jak się porusza z taką werwą w łóżku, to jej facet musi mieć wiele pociechy. Ruszyć dupy na treningi zamiast walić gruchę przed monitorami to i może wam się kiedyś taka przytrafi!!!.