Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:25
Dziewczyna poza kuchnią
konto usunięte • 2013-06-25, 12:31
Dziewczyna poza kuchnią... w ciężarówce Nie ma nic w tym sadystycznego ale z ciekawości możecie oglądnąć jeśli ktoś obraca się w temacie Dziewczyna ma swój fanpage na fb z dosyć dużą popularnością Iwona Blecharczyk Trucking Girl

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
KMD 2013-06-25, 21:40 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-25, 21:52
wasiuu napisał/a:

TGX - taki jak ten Obrazek

Dobra tylko jeszcze jaki TGX
Zgłoś
VonHaiPaue 2013-06-25, 23:10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-25, 23:47
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-26, 0:06
SZAJBAAA napisał/a:

Jestem ciekaw jaki to MAN

A tak swoją drogą ciekawe jak ona radzi sobie ze zmianą koła (no chyba że firma bogata i zawsze wzywa serwis) albo jak trzeba spiąć ładunek pasami czy firankę kilka razy rozwinąć i zwinąć.

Wszystko wszystkim ale jednak są pewne zawody których kobieta nie powinna wykonywać.

Jako iz siedzę w tym temacie(Jak Johnny Sins w dupie jakiejś swojej "koleżanki") to ci powiem. Manik TGX Ale Rok, Hmm 2008 albo 2010
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-26, 0:23
Soxic napisał/a:

Jako iz siedzę w tym temacie(Jak Johnny Sins w dupie jakiejś swojej "koleżanki") to ci powiem. Manik TGX Ale Rok, Hmm 2008 albo 2010

Bardziej o moc mi chodzi.
TGX robili od 2008 więc wiadomo że musi byćminimum 2008

Ja jeżdżę TGA 410 i tak się zastanawiam co tej lasce dali pod dupsko

Ale takiego TGX-a 680 bym przytulił
Zgłoś
enjoy7 2013-06-26, 0:41
Pewnie i tak nie potrafi parkować
Zgłoś
wasiuu 2013-06-26, 1:30
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-26, 3:36
Zgłoś
wasiuu 2013-06-26, 11:49
Z pasami bym nie dramatyzował, bo to nic takiego. One raczej wymagają sprytu, niż siły. Firana, też nie będzie żadnym problemem, bo taka flota jak Essers nie ciąga starego szajsu, a z tego co wyczytałem na jej FB, to czasem jeździ z chłodnią. Koło, fakt pewnie miałaby problem, ale tu jeszcze raz argument bogatej firmy - serwis i cześć. Zresztą jak się dba tak się ma. W mojej firmie na początku było różnie, jeździło się na takich oponach, na jakie były pieniądze i wystrzały się zdarzały. Od jakiegoś czasu kupujemy tylko produkty z wyższej półki i nie zużywamy ich do drutu. Temat wymiany koła na drodze już nie istnieje.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-26, 12:03
Zgłoś
Baniaczysko23 2013-06-26, 12:11
Ciekawe czy korzysta z tirówek : )
Zgłoś
VonHaiPaue 2013-06-26, 13:05
1 film 112,683 wyświetleń >.<

4,113 subskrypcji ciekawe dlaczego?
Zgłoś
wasiuu 2013-06-26, 13:10
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-26, 13:28
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem