👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

oglądałem do końca bo myślałem że Bob wyr🤬a dziewczynę Mariusza.

Murzyn posuwa dmuchaną lalę z doklejoną gębą swojego rywala?

Jak Kup/Sprzedaj Walkę startowało w Polsce to nie ukrywam, miałem wielkie nadzieje związane z tym sportem (oscylujące w okolicach tego, jakim kultem otacza się Muai Thai w Tajlandii i jakimi celebrytami są tam niepokonani fajterzy), niestety z tego co widzę twórcy postawili bardziej na teatrzyk na wyzywanki w stylu amerykańskiego wrestlingu (typu: "bijesz jak dziewczyna" "taaa? A ja waliłem twoją starą wczoraj" "Taa? A ja dmuchałem twoją dziewczynę, twojego psa i twojego sasiada spod 4ki!") no i oczywiście ustawianie walk pod publiczkę. Mówiąc krótko: żenada, po tym co zrobiono z polskim boksem myślałem, że niżej upaść się nie da ale słyszę już pukanie od spodu...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie