👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Są miliony zdjęć w sieci z różnymi laskami... pewnie wcale nie mniej z jakimś elementem/emblematem sugerującym czaszkę/szkielet/itp. ... chyba nie ma sensu, żeby każdą teraz z tego tytułu wklejać i podpisywać jako "dziewczyna sadistica".
IMHO suchar...
IMHO suchar...

dobra świnia co wy gadacie. ja bym ja puknął bez mrugnięcia okiem i pewnie zbyt dlugo by to nie trwalo hehe

A obrzydliwych silikonowych ust to już nikt nie zauważył? Wy w ogóle patrzycie na twarz?

podpis użytkownika
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadol.pl/regulamin.htm
Dla was w ogóle dziewczyny są obrzydliwe a rzeczy na hardzie mniam

Baalp napisał/a:
aexalven, pokaż zdjęcie swojej dziewczyny
![]()
Wczoraj ktoś już wrzucał swoje dłonie na sadistica... więc żeby nie dublować wątków to tam można wrzucać.
Baalp napisał/a:
aexalven, pokaż zdjęcie swojej dziewczyny
Ja ją widziałem:

Ile za tą powyżej?
podpis użytkownika
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadol.pl/regulamin.htmOświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie