Takich to nawet nie leczyc.
Smialo mozna przewinac do 2:08 gdzie zaczyna sie akcja (z poczatku dziewczyna pokazuje jak mu usuwa konto)
"Jaki ten swiat nie sprawiedliwy, komputer sie zawiesza a monitorowi sie obrywa."
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tyle high lvl postaci mu usuneła to ona powinna oberwać a nie ten monitor
z profilu wygląda trochę jak ten wysoki z Ani Mru Mru
konto usunięte
2010-06-13, 11:19
A film opowiadający o tym co stało się z laską rozumiem na Hardzie umieścisz?
Tu nie chodzi nawet o postacie,to wszystko było warte gruby hajs !
nie gram w mmorpg ale wywalilbym szmatę z domu .
to tak jakby szmata spaliła mu samochód,albo dom który budował od 2-3 lat..
konto usunięte
2010-06-13, 11:38
Usunęła jakieś 8 tyś zł ja bym wolał wystawić na allegro i mieć kasę i przy okazji koleś by stracił konto ;p
konto usunięte
2010-06-13, 11:59
Bo za długi łańcuch miała...
Hmmm... jeżeli koleś (zresztą jak każdy inny) dziennie spędzał więcej 5-6 godzin dziennie, każdego dnia, nad to grą, to się nadaje w najlepszym wypadku do zakładu zamkniętego leczącego od uzależnień, dziewczyna dość brutalnie i troszkę bezmyślnie, ale zrobiła to co może temu kolesiowi oczy otworzyć i lekko go uzdrowić.
Nigdy nie było i nie będzie mi żal jełopów, którzy nie spełnieni w prawdziwym życiu, leczą kompleksy grając godzinami w takie czy inne gry... sami sobie robią krzywdę, a taka terapia szokowa to tak naprawdę zbawienie dla nich, za które powinni dziękować.
Tak jest jak się bab nie trzyma krotko(jak mudżiny) Batem po plerach i się nauczy być posłuszna sucz jedna. Sam nie gram w tego typu gry ale wiem co to za ból.
konto usunięte
2010-06-13, 13:37
Zastanawiam się, dlaczego wszyscy biją w monitor? Przecież monitor tylko wyświetla, jak już to niech uderzają w jednostkę centralną, czyli swój zryty łeb XD
konto usunięte
2010-06-13, 13:42
konto usunięte
2010-06-13, 13:54
konto usunięte
2010-06-13, 13:58
konto usunięte
2010-06-13, 14:00
Spokojnie i blizzard przewidzial takie sytuacje.Typ prawdopodobnie odzyskal wszystkie postacie w ciagu 48 h.