Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
N................m 2014-06-23, 19:02 61
baby tak zawsze emocjonalnie podchodzą do takich rzeczy. Faceci też ale my powiemy "o k🤬a ale zajebiście" ale jedziemy dalej a laska? o k🤬a co teraz jechać, nie jechać może klaskać?! aaaaaaaaaaa
Zgłoś
J................4 2014-06-23, 19:20 268
Ja bym mojej kobiecie nie dał prowadzić swojego porsche. Fakt, że nie mam ani jednego, ani drugiego nie ma nic do rzeczy.
Zgłoś
zlewychowany 2014-06-23, 19:41 8
heheh dobry tekst "co ja mam teraz zrobić"
Zgłoś
pellle 2014-06-23, 20:43 2
czemu filmik się kończy jak puszcza kierownice... najciekawsze pewnie dopiero się działo..
Zgłoś
4................h 2014-06-23, 20:53 4
"Nie zamykaj oczu"
Zgłoś
I2ufu5 2014-06-23, 21:01 1
Ktoś mi wytłumaczy na czym polega launch control ?

podpis użytkownika

[url=http://userbars.pl/Inne/Userbar/23532,Dysleksja.htm]
Zgłoś
Ciesin 2014-06-23, 21:01 2
pellle napisał/a:

czemu filmik się kończy jak puszcza kierownice... najciekawsze pewnie dopiero się działo..

Działo się od cholery, tym bardziej, że auto stało już w miejscu
Zgłoś
z................s 2014-06-23, 21:27 11
I2ufu5 napisał/a:

Taki wynalazek elektroniczny dla pedałów i p🤬d co nie umieją opanować dużej mocy i stoją w miejscu paląc gumę z pedałem w podłodze...
Zgłoś
dohc1 2014-06-23, 21:28 25
I2ufu5 napisał/a:

To jest tak zwana "procedura startowa", która współpracuje z ECU, czyli elektroniką zarządzającą zasilaniem silnika. W telegraficznym skrócie polega to na tym, że w takim Porsche ustawiamy automat na tryb S, dajemy w opór gaz i hamulec, puszczamy hamulec i auto przyspiesza bardzo efektywnie bez utraty trakcji.
Zgłoś
m................i 2014-06-23, 21:44 8
Pewnie dzieci jakiegoś j🤬ego komucha
Zgłoś
pawelkrk00 2014-06-23, 22:15 4
Ja jestem pospinany jak jakaś baba prowadzi samochód co chwile myślę sobie że pomyli sobie gaz z hamulcem i wjebie się w coś
Zgłoś
radziuxd 2014-06-23, 22:15 1
Ja bym wytłumaczył Launch Control tak: mimo wj🤬ia gazu w podłogę "odcinka" jest ustawiona na najkorzystniejsze obroty do startu, czyli najlepszy stosunek moment-trakcja. Fakt faktem takie bajery to w garażu chłopaki robią nawet do 1.9TDI. Ostatnio mi typek pokazywał

podpis użytkownika

Nigdy nie zaglądam do jednego tematu dwa razy, więc daruj sobie kierowanie do mnie komentarzy.
Zgłoś
b................k 2014-06-23, 22:16 5
Brzydka jak Radwańska
Zgłoś
Motorider121 2014-06-23, 22:18
Prawie jak ja w wieku 17 lat pierwszy raz na Hondzie Transalp
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie