👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Alez te malpy sa zwinne. Musialem kilka razy obejrzec, zeby wyczaic sprawe.
krzyczala zeby wrocil a on nie wrocil, dziwne co nie? a kolor oczywiscie mahon
Do tych bialych debili jeszcze nie dotarlo ze zyja w trzecim swiecie...jak za pare late bedzie musiala chodzic w burce to moze sie obudzi
Maniecky napisał/a:
Do tych bialych debili jeszcze nie dotarlo ze zyja w trzecim swiecie...jak za pare late bedzie musiala chodzic w burce to moze sie obudzi
Muziola już mają za burmistrza wszystko zmierza w dobrym kierunku
Mają to na własne życzenie i jeszcze będą nam sprzedawać(za 20 tys. euro) to gówno.

Nie to żebym broni złodziejsko pozytywnych ale z perspektywy niewolnictwa, dojenia Afryki, Indii, całego kolonializmu jaki był to jednak karma wraca

Hej! Come back here! Hehehe. Zapewne się cofnął ale aby zamknąć ten gupi ryj
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie