📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:16

@up Znawca, nie znawca, ale jak czegoś nie wiem to nie rzucam pierwszej lepszej nazwy tylko po to, żeby uchodzić za znawcę... Swoje w życiu spróbowałem, niczego nie żałuję...

Pozwolę sobie zacytować komentarz użytkownika ~Dziad z Lasu: "Ćpanie to ćpanie - spożywanie substancji psychoaktywnych w celach rozrywkowych. Wasze usprawiedliwienia są bezcelowe. Szukacie sobie wymówek, żeby ukryć fakt, że jesteście ćpunami.'' Tyle w tym temacie.

Dakanred napisał/a:
Pozwolę sobie zacytować komentarz użytkownika ~Dziad z Lasu: "Ćpanie to ćpanie - spożywanie substancji psychoaktywnych w celach rozrywkowych. Wasze usprawiedliwienia są bezcelowe. Szukacie sobie wymówek, żeby ukryć fakt, że jesteście ćpunami.'' Tyle w tym temacie.
Picie alkoholu to spożywanie substancji psychoaktywnych w celach rozrywkowych. Wasze usprawiedliwienia są bezcelowe. Szukacie sobie wymówek, żeby ukryć fakt, że jesteście alkoholikami.

Zgadzam się, tylko niektórzy wolą się usprawiedliwiać. Zresztą jak tu w Polsce nie pić?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie