podpis użytkownika
Wszystkie herezje na temat prądu będą tępione!"Nobody expect the spanish inquisition!!....."

pamiętam jak mój brat to dostał na urodzinki, jakoś 1g, podobno to jest czyste THC czy po prostu wosk z łodyg, nie jestem w stanie powiedzieć, miało formę takich zielonych, glutowatych kulek, w każdym razie, po jednej lufce braciak wyglądał jakby ktoś nim tyrał po podłodze przez 2 lata, a 6 chłopów spaliło z tego jednego jointa i byli pozamiatani na cały dzień
![]()
czyste THC?

nie wosk z łodyg tylko "owoce" konopi którw zwią się potocznie TOPAMI (te takie zielone kulki ale k🤬a glutowate? nie wiem co Wy tam palicie

jeśli już to "sprasowana" pod ciśnieniem żywica która zwie się HASZYSZ. ya man

10sinep, tyle, że haszysz nie jest biały. W przeciwieństwie do wosku, który ona pali. To nie jest czyste THC. Nie wiem jakby miało wyglądać czyste THC... Ten wosk ma koło 80% w sobie i naprawdę kopie. Ja z kumplem naprawdę trochę popaliłem w życiu i jedyne co mnie bardziej kopnęło to brownie, które kiedyś upiekłem i zjadłem sam.
no tak, nie do końca o czyste THC mi chodziło, ale jego zawartość w tym wosku dochodzi nawet do 99%, a nazywa się to budder z tego co się orientuje

Większość z was narkotyki zna z broszurek, które rozdają w gimnazjum... 90% nie wie co to crack. Plus rozj🤬 mnie "najlepszy komentarz", który jeśli nie był ironiczny to świadczy o j🤬ych zawiłościach twojego niedowartościowanego umysłu... Crack albo white widow? Wiesz co to white widow? Widziałeś mandziur na oczy kiedykolwiek? To ci k🤬a wygląda na white widow? I dostałeś najwięcej piw, czyli reszta tak samo debilna jak ty. White widow to odmiana ziółka, która o dziwo przypomina ziółko bo nim k🤬a jest. A nie białą bezkształtną masą... Jedynie Twin się mądrze wypowiedział... To jest wosk z mandziurku, kopytny taki, że trudno ogarnąć petarde... Raz próbowałem i jest straszne (w taki pozytywny sposób)
A co do tego jak ktoś napisał "Jak skwierczy to crack" skwierczy to to co ci koledzy dają, maczane gówno jakieś.
Nie spinaj sie tak