Dziewczynka i jej pajączek.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:25
Spalilbym w piecu poki jest czas i nie moze sie rozmnozyc, a wraz z nia pajaczka.
zajebiste w swojej prostocie nie mam nic do dodania
gratuluje normalnej córki
mam nadzieje
gratuluje normalnej córki
mam nadzieje
Kątnik domowe większe (tenegaria atrica) jest zajebisty, pobawi się z dzieckiem, a jak przeżyje to wlezie w krzaki lub do piwnicy i ojebie parę robaków. A lamusy dupa cicho.
Wstawiłem ostatnio filmik tego gościa,jak jego córa bawi się z kątnikiem domowym większym. Dla gościa i córy- zimne piwko!
Niektórzy użytkownicy wiedzą jak się obchodzić z takimi zwierzątkami:
Taki pajączek jest w stanie przebić skórę człowieka, gdyby stwierdził, że jednak trzeba się bronić?
o ironio wczoraj po ścianie miałam takiego samego i rozkwasiłam go kapciem bo kotu się go łapać nie chciało
tls01 napisał/a:
Taki pajączek jest w stanie przebić skórę człowieka, gdyby stwierdził, że jednak trzeba się bronić?
Nie jest to bolesne. Kiedyś, jak byłem młodszy i pracowałem na stolarni w wakacje, to trafiłem na takiego i ukąsił pajęczak. Ból mogę porównać do jakiejś szczepionki na tężca czy coś, no i przez 3 dni był delikatny obrzęk wokół miejsca ukąszenia.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie