👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

To jeszcze proszę o oryginał z xfactora bo dalej nieśmieszne.
Nie wiadomo o co chodzi nadal, może autor chciał zrobić nam komnatę tajemnic i co chwile odkrywać jakieś fakty? ;P
Ok zadaje kolejne pytanie, dlaczego na nagrani z X factor dziewczyna śpiewa chwile, a zaraz płacze, ktoś tam umarł ?
Ok zadaje kolejne pytanie, dlaczego na nagrani z X factor dziewczyna śpiewa chwile, a zaraz płacze, ktoś tam umarł ?

@UP Tak, umarł sens tego calego spektaklu i zycia autora tego syfu ;s

NWC napisał/a:
Kolega ngcoth, dodał oryginał inteligencie, dalej nie rozumiesz ?

Dobra, widzę, że niektórzy dalej mają problem
Tu drugie video:

dzięki ngcoth, ale wiecie co? jeśli trzeba obejrzeć 6 min losowego materiału żeby załapać o co chodzi w 30 sekundowym filmiku, to nie jest on bardzo zabawny.

Cytat:
a co ze mną :/Kto pamięta oryginał ten wie o co chodzi
Ona jest chora.. -.- Jakbyście dzieci z gimbazy troche znały angielskiego.. Ona ma rówież 16lat więc ogarnijcie dupska, ok?

kamilgtnt napisał/a:
Ona jest chora.. -.- Jakbyście dzieci z gimbazy troche znały angielskiego.. Ona ma rówież 16lat więc ogarnijcie dupska, ok?
ona ma 20 lat, więc turlaj dropsa, r🤬ałbym ją

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie