👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Oto jak jedyny rozsądny kandydat w USA musi się reklamować, żeby przekonać do siebie jedno z najpotężniejszych społeczeństw świata. Ale i tak trzymam za niego kciuki.
@Hrabia Drapula
ja Cię proszę, błagam nawet! Powiedz że to, co napisałeś to trolling...
ja Cię proszę, błagam nawet! Powiedz że to, co napisałeś to trolling...

@Nazad
Ja tam wolę cycki od pustych obietnic, bo to przynajmniej Cię może w życiu spotkać.
Ja tam wolę cycki od pustych obietnic, bo to przynajmniej Cię może w życiu spotkać.
To Fani Rona zrobili ten spot. Ron by czegoś takiego nie poparł, a zresztą nie ma tego znanego "My name is Ron Paul and I approve this message", które to wymagane jest w oficjalnych spotach.

Ludzie czy to te dupy tak was ogłupiają? Na początku filmiku jest przecież napisane ,że Ron nie jest odpowiedzialny za powstanie tego filmu.

Idę zmówić paciorek. Pomodlę się za to żeby ten filmik okazał się żartem.

nie wiem czy to na cały świat idzie ale amerykanie mają manie wielkośći, codziennie słysze jakieś njusy o wyborach w ameryce a o istotnych wydarzeniach w Polsce milczą, zamęczają ludzi tymi głupotami żeby po wyborach mieli dość
I tak wygra czarny, bo elity nie dopuszczą do tego, by ktoś z nastawieniem antywojennym i otwarcie krytykujący NWO doszedł do władzy. Wybory tak demokratyczne, jak te w Rosyji.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie