📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:00

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
chlop napisał/a:
0:19 i cycek na wierzchu.............. flap flap flap
chyba nigdy nie widziałeś cycka na wierzchu

chlop napisał/a:
0:19 i cycek na wierzchu.............. flap flap flap
fLap fLap ?? WTF
Niech się lepiej łapią za pindolka, bo łapanie za broń grozi śmiercią lub kalectwem

czy tylko ja to zauwazylem ze ostatni naboj jaki wystrzelily mial wiekszy ladunek prochowy, co idzie w parze z wiekszym odrzutem. Wszystkie Panie, poza ostatnia, mialy pojecie o tym co robia

Pener666 napisał/a:
może od rozmiaru?
fXLap itd![]()
Albo jakieś pochodne funkcji czy coś.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie