truchel napisał/a:
Kto powiedział, że fanki gier i komiksów muszą być brzydkie i pryszczate
![]()
Te, które zaprezentowałeś są brzydkie. A to, że nie mają pryszczy na twarzach to zasługa mocnego makijażu.

Przecież to nie są 'fanki', tylko wynajęte przez firmy hostessy.
K🤬ełe
Tylko tyle?
Znalazłeś gdzieś na zadupiu 3-4 fotki i chciałeś się tym tak bardzo podzielić?
Nak🤬iaj więcej...
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem

Nak🤬iaj więcej...

podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiśćwierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
Wszystkie to wynajęte hostessy, nerdy mają pewnie straszną spinę jak podchodzą do takiej (z miszyn impasibyl - podryw) i zagadują o ukochanej grze/mandze/filmie a laska bezdradnie kiwa głową bo nie ma pojęcia o czym on mówi. A może nie chce wiedzieć...
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
@bloodwar
Sp🤬oliłeś "im" marzenia...
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
Sp🤬oliłeś "im" marzenia...

podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiśćwierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić

Te lafiryndy gier na oczy nie widziały, ktoś im zapłacił za przebranie się w te łaszki i świecenie dupami. To zwykłe k🤬y lub jak kto woli modelki do wynajęcia.
1. Fanki gier i hostessy to co innego.
2. Jak wyjebiesz cycki na wierzch, włożysz jakiś oczojebny kostium i nałożysz tonę makijażu na twarz to nikt nie zauważy pryszczy.
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
2. Jak wyjebiesz cycki na wierzch, włożysz jakiś oczojebny kostium i nałożysz tonę makijażu na twarz to nikt nie zauważy pryszczy.
podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"

I fakt to nie są fanki tylko modelki a ta Azjatka jest brzydka :/