👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To ta słynna kobieca podzielność uwagi zaczęła myśleć co dziś na obiad i czy mąż znów ją bić będzie no i zanim sie zorientowała wyjechała po za mapę xD
żmij napisał/a:
Wyścigi zmywarek!
Zajebiste!
Sport to sport, szanuję, bo ty herosie możesz sobie, co najwyżej, trzepać konia w piwnicy,
Zulu-Gula napisał/a:
Sport to sport, szanuję, bo ty herosie możesz sobie, co najwyżej, trzepać konia w piwnicy,
Nie mierz innych swoją miarą.
Nie mam piwnicy.

leonidkacap napisał/a:
niby baby a mają więcej jaj niż chłopy
Taa, po 3
baba + kolarzówka to najmocniejszy mix sp🤬olenia
No no, tak jak te tutaj sadol.pl/t/579684

PeterNORTH napisał/a:
zaczepiły się kierownicami ot cała historia.
No no, tak jak te tutaj sadol.pl/t/579684

No tak baby są po to by być w kuchni.Typowe myślenie wojtyłowca,cofniętego do sredniowiecza
Zulu-Gula napisał/a:
Nie zesraj sie
guliusz napisał/a:
Ta niby zmywarka udusiła by Cię w minutę udami i byś nawet nie beknął. A co w gejowskim ściganiu się po torze to nie ma wypadków?
Twój-stary napisał/a:
No tak baby są po to by być w kuchni.Typowe myślenie wojtyłowca,cofniętego do sredniowiecza
O cho ! I kukoldziki Nam się w temacie odpaliły

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie