👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:53

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak mawia mów wujek:
- Sikanie bez pierdzenia jest jak wesele bez orkiestry
chinchil napisał/a:
bąk jak bąk
![]()
@up Luis moja droga facet sika na stojąco i przerywa sikanie podczas bączenie ponieważ boi się że jak by coś się wysmykło to byłaby lipa, a laska ma to w nosie i tak siedzi na klopie i tak więc dla niej to wszystko jedno( bo faceci to profesjonaliści i skupiają się na jednej rzeczy dlatego jak puszczają bąka podczas sikania to wybierają jedną rzecz by być w tym zajebiści ) Mam nadzieje że wzbogaciłem Twoją wiedzę o facetach
![]()
Młody jeszcze jesteś, niedoświadczony.... Nie martw się z wiekiem samo przyjdzie.
Jak cytował @Sauerps " tylko prawdziwi twardziele pierdzą przy sikaniu"

biggizon napisał/a:
Jak mawia mów wujek:
Masz piwo! Przypomniało mi sie jak mój wujek mawiał "Siki bez pierdyki to jak wesele bez muzyki"

przez cala scene w kiblu ciagnie niewidzialne ku#%$sy ;D
swoja droga duza ma ta gebe, pojemna ;D
swoja droga duza ma ta gebe, pojemna ;D
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie