👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:31
🔥
Ruska technologia śmigłowa
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Dalsza część tytułu powinna wyglądać tak "- czyli jak skutecznie zniechęcić człowieka do całkiem fajnej du... ekhm... dziewczyny"

następna część to z dupy do ust ;D dziewczyny nie bójcie się to normalne przecież
@up
znam taką co twierdzi ze się nie poci, a nawet jeżeli sie poci, to jej pot nie śmierdzi
znam taką co twierdzi ze się nie poci, a nawet jeżeli sie poci, to jej pot nie śmierdzi

bąk jak bąk
@up Luis moja droga facet sika na stojąco i przerywa sikanie podczas bączenie ponieważ boi się że jak by coś się wysmykło to byłaby lipa, a laska ma to w nosie i tak siedzi na klopie i tak więc dla niej to wszystko jedno
( bo faceci to profesjonaliści i skupiają się na jednej rzeczy dlatego jak puszczają bąka podczas sikania to wybierają jedną rzecz by być w tym zajebiści ) Mam nadzieje że wzbogaciłem Twoją wiedzę o facetach

@up Luis moja droga facet sika na stojąco i przerywa sikanie podczas bączenie ponieważ boi się że jak by coś się wysmykło to byłaby lipa, a laska ma to w nosie i tak siedzi na klopie i tak więc dla niej to wszystko jedno

Nie opuściła deski przed spuszczeniem wody niehigieniczna s*ka

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie