Dalsza część tytułu powinna wyglądać tak "- czyli jak skutecznie zniechęcić człowieka do całkiem fajnej du... ekhm... dziewczyny"

@Up moja prawda jest mojsza niż twojsza

podpis użytkownika
Musicie uruść żeby to zrozumieć
następna część to z dupy do ust ;D dziewczyny nie bójcie się to normalne przecież
@up
znam taką co twierdzi ze się nie poci, a nawet jeżeli sie poci, to jej pot nie śmierdzi
znam taką co twierdzi ze się nie poci, a nawet jeżeli sie poci, to jej pot nie śmierdzi

J🤬a nie myje rąk nim spuści wodę! Ale pyszczek ładnie otwiera...
Sajgonski napisał/a:
J🤬bym ją jak byk krowę.
Narazie możesz jebnąć jak byk ścianę

bąk jak bąk
@up Luis moja droga facet sika na stojąco i przerywa sikanie podczas bączenie ponieważ boi się że jak by coś się wysmykło to byłaby lipa, a laska ma to w nosie i tak siedzi na klopie i tak więc dla niej to wszystko jedno
( bo faceci to profesjonaliści i skupiają się na jednej rzeczy dlatego jak puszczają bąka podczas sikania to wybierają jedną rzecz by być w tym zajebiści ) Mam nadzieje że wzbogaciłem Twoją wiedzę o facetach

@up Luis moja droga facet sika na stojąco i przerywa sikanie podczas bączenie ponieważ boi się że jak by coś się wysmykło to byłaby lipa, a laska ma to w nosie i tak siedzi na klopie i tak więc dla niej to wszystko jedno

Kiedy założył sweter?
podpis użytkownika
Najładniej pachną kwiaty na grobach wrogów.

Nie opuściła deski przed spuszczeniem wody niehigieniczna s*ka