Dziewczyna w samochodzie zostaje bez powodu obrzucona śmieciami przez klientkę kawiarni.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na koniec filmy powinna być podana obsada:
- kretynka,
- kretynka,
- debil.
Jakaś obesrana niedowartościowana zazdrośnica...
Turcja? Ma szczęście że kwasem jej nie oblali za wystawianie dupy w miejscu publicznym.
Co nie zmienia faktu że fajna laseczka.
Konto usunięte
2020-09-27, 11:46
Nie dziwię się, chcesz zjeść spokojnie to jakieś szmatochłony zakłocają atmosferę. Gównem psim najlepiej by rzucić było
Jak k🤬a bez powodu? Siedzisz sobie w ogródku restauracji, a tu jakiś śmierdziel uważający się za lepszego staje swoim kabrioletem metr od ciebie, i smrodzi ci z wydechu do talerza, lanser j🤬y.
sard
2020-09-27, 12:35
Jakaś bladź plaskata wychowana w duchu dżizuska, mahometka, allahu akbarka czy innego obrzezańca zazdroszcząca innym, że mogą się dobrze bawić i nie wstydzić swojego ciała
boo
2020-09-27, 12:57
triball napisał/a:
Jak k🤬a bez powodu? Siedzisz sobie w ogródku restauracji, a tu jakiś śmierdziel uważający się za lepszego staje swoim kabrioletem metr od ciebie, i smrodzi ci z wydechu do talerza, lanser j🤬y.
To niech jeszcze na ulicy ustawia stoly i krzesla.
triball napisał/a:
To wystarczy podejść i powiedzieć niech wyp🤬alają a nie rzucać plastikowymi butelkami. Ale na koniec ładnie jej ściągnął górę z stroju, może o to mu chodziło ??
Każdego by wk🤬ilo takie zachowanie, muzyka nap🤬la jakieś k🤬y kręcą dupa w miejscu publicznym gdzie ludzie kulturalnie wp🤬lają jakieś c🤬jostwo za które przepłacili. Ogólnie to pies im mordy lizał i krzywy c🤬j im wszystkim w dupe
Szacun dla dziewczyny za celny rzut kubeczkiem czy co to było.
Brawo.
nie wiem ja tez nie lubie jakos takich szlaufow zadufanych co se mysli ze jest najpiekniejsza na swiecie swieci na lewo i prawo, jako facet nic nie moglbym zrobic takze piwko dla tej pani
Konto usunięte
2020-09-27, 16:54
No szkoda, że nie zdążył jej zaj🤬 tej k🤬ie.....
I dobrze zrobiła. Tak się powinno traktować wszystkie świecące dupą, puszczalskie blachary i szony.
FunkyKoval5 napisał/a:
Jakaś obesrana niedowartościowana zazdrośnica...
Dowartościować to się muszą te laski świecące gołymi tyłkami w samochodzie. Jaka normalna dziewczyna będzie tak się zachowywać.