👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Najśmieszniejsi są ci którzy uważają kierowców Audi czy bmw za debilow, a jednocześnie marzy im się prawie nie bity mustang, elegancko wyp🤬ziany przez murzyna.
Nie, żebym się czepiał, ale tołdi stanął na zakazie zatrzymywania się.
darayavahus napisał/a:
a czym jeżdzą "kumaci"?
Matizem oczywiście

Cezzar napisał/a:
oczywiście debil w aucie z pod znaku paraolimpiady xD
Co mogło pójść nie tak...
Masz tu kilka przyimków, zanim kolejny raz nazwiesz kogoś debilem:
- spod
- sponad
- sprzed
- spoza
Powodzenia!

Nie lubię audi. Zwłaszcza tych starszych. Są głupio zbudowane, mają cały blok silnika przed przednią osią i przez to środek ciężkości daleko z przodu pojazdu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie