📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:22
🔥
Niewypał
- teraz popularne
Podstawowa różnica między Januszem, a Jeanem - pierwszy bydle goni, drugi spierniczałby z biała flagą.
spodziewałem się dzikich a nie dzików i po parawanach poznałem że polskie morze liczyłem że dzikie ludzie dostaną łomot
a tu takie rozczarowanie
a tu takie rozczarowanie
0:15 koleś w czarnym myśli, że jest małą dziewczynką i próbuje metody "na słonia" Jak widzimy na dziki nie działa.
up
Jak jeździsz do Łeby czy Władysławowa to tak masz. Nie mówiąc o Międzyzdrojach, bo tam to na plażę chyba z numerkiem jak na poczcie się chodzi. Ja mam dwie miejscówki nad Bałtykiem, gdzie NIGDY nie było więcej niż 10% ludzi tych z filmu. Baaa.... Raz mi się zdarzyło pójść na zachód Słońca i uwierz, w zasięgu wzroku widziałem dwie osoby. Spokojnie można było strzelić numerek na środku plaży bez obawy, że ktoś podejrzy.
Jak jeździsz do Łeby czy Władysławowa to tak masz. Nie mówiąc o Międzyzdrojach, bo tam to na plażę chyba z numerkiem jak na poczcie się chodzi. Ja mam dwie miejscówki nad Bałtykiem, gdzie NIGDY nie było więcej niż 10% ludzi tych z filmu. Baaa.... Raz mi się zdarzyło pójść na zachód Słońca i uwierz, w zasięgu wzroku widziałem dwie osoby. Spokojnie można było strzelić numerek na środku plaży bez obawy, że ktoś podejrzy.
ungubungu napisał/a:
Polskie morze. Nie ma gorszego miejsca na wakacje.
Mądrego, aż miło poczytać. Na urlop się jedzie odpocząć, więc im większe zadupie tym lepiej. A najlepiej to pojechać gdzieś na biwak, trzeba pamiętać tylko, że wolno rozpalać ogień nie bliżej niż 100 m od granicy lasu. Ekwipunek + dojazd maksymalnie 500 Pln.
Może polskie morze nie jest idealne,
ale przynajmniej bez bombowych promocji...
ale przynajmniej bez bombowych promocji...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie