📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:42

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

AAA! Nieee, ale sadyzm! I to do tego w Polce, kraju czystym i posprzątanym! Jak możesz wrzucać tu takie okropieństwa! Na hard!
.
..
...
.
..
...

WaszMiso napisał/a:
Czy to zdjęcia z pod Niemieckiej granicy?
Słyszałem że figurka Jezuska jest w Rio de Janeiro.

Dzięki mnie teraz kojarzycie figurkę Jezusa ze śmietnikiem w lesie. Kreuję polską mentalność

OP od Puszczy Białowieskiej niech się odwali. Nie znajdziesz tam takiego syfu. A jeżeli jakiś bałagan się pojawi, to tylko za sprawą pieprzonych turystów bez głowy.

Cytat:
WOW! Rly? A ja już myślałem że to Ty tak śmiecisz oOA jeżeli jakiś bałagan się pojawi, to tylko za sprawą pieprzonych turystów bez głowy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie