Główna Poczekalnia Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
xxwolverinexx 2019-11-18, 20:10 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2019-11-18, 20:37 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
przemolob 2019-11-18, 20:50 3
Zgłoś
Anonimowyja 2019-11-18, 20:54 1
Prosta porada. Jak pies się zerwie ze smyczy lub ucieknie, to najgorsze co to zacząć go gonić i wrzeszczeć aby wracał (taki ton tylko sprawi, że pies będzie wiedział o tym, że coś przeskrobał i tym bardziej nie będzie chciał wracać). Trzeba zacząć biec w drugą stronę i wołać tonem jak do zabawy, dużo skuteczniejsze.
Zgłoś
Angevil 2019-11-18, 21:29 4
Zgłoś
cammidius 2019-11-18, 22:26 3
Zgłoś
JackCactus 2019-11-18, 23:00 8
Zgłoś
Tom9310 2019-11-18, 23:28
A propos to właśnie skończyłem dzisiaj drugą wylewkę przed garażem czyli tak zwany wjazd, A jeszcze wcześniej wylewkę w garażu. Co kto lubi ale ja bym się wkurzył na tego pieska, i być może dostałby za to w mordę
Zgłoś
Gaiseric 2019-11-19, 0:59 5
Pięknie @poligon6 ponakręcałeś ekożołnierzyków

Sam nie mam jakichś ciągot do zabijania zwierząt ot tak, ale jak trzeba to nie mam większych oporów.
Kura na rosół - ciach.
Królik na udka - bach.
Świnia na wędzenie - ciach.
Szpaki czyszczą drzewa z owoców -bach.

Z nadmiarem młodych niestety też miałem styczność.

Według mnie powinno być tak: Człowiek>zwierze>przedmiot.

podpis użytkownika

Hitler był lewakiem
J🤬 wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
lateralustool 2019-11-19, 9:38
Zgłoś
ludekp 2019-11-19, 9:42
Zgłoś
konto usunięte 2019-11-19, 9:56
ludekp napisał/a:

Trzeba być debilem, żeby nie przewidzieć, ze pies nie skuma, ze po świeżo wylanym betonie się nie biega.
Za bycie debilem, nie powinno się karać psa - no chyba, ze jest się debilem do potęgi

Ewolucja polega na tym ze eliminuje się nieporzadane cechy. Jedna z nich moze byc bieganie po swieżo wylanym betonie.

Ktoś kto mówi ze to niemozliwe. To niech spojjrzy na psy mysliwskie, które instynktownie reaguja na pewne bodźce.
Zgłoś
sucholq 2019-11-19, 11:20
Zgłoś
MindBodyLightSound 2019-11-19, 14:26
Zgłoś
t0ffik1 2019-11-19, 15:54
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem