👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kto by pomyślał, że stare baby też mogą być trolami internetowymi.

Nie oglądajcie tej głupoty. Jak przestaniecie oglądać i dawać łapki na youtube to może przestanie nagrywać te swoje "produkcje"..

i tak nie ma racji.. przeciez najskuteczniejsza jest kara smierci:D
Ty naprawde uważasz to za prawdziwe.Człowieku - to jest świetna akcja kreująca wizerunek "katoli".Jestem pewien , że ktoś za to płaci.Po Natanku - który notabene mówił czasem coś mądrego - warto wyłonić się z taką Panią Grażyną.Pierwsza sprawa.Pozyskanie widzów na youtubie nie jest wcale proste.Musi być dobra treść.Nie jest to też vlog na tyle kontrowersyjny / głupi aby sam zdobył popularność.Kanał Pani Grażyny promowany jest po części przez kanał Pani Basii.Druga sprawa.Nie wierzę aby taka babka potrafiła zmontować film + podłożyć muzykę.Chyba , że posłuszny wnuczek.Trzecia sprawa.Sprobuj sam nagrać takiego vloga.Zobaczysz jaka będzie jakośc.U niej ewidentnie widać , że kamera nagrywa w dobrej jakości i widać też jakieś małe domowe studio.Dla mnie tutaj widać jakieś 1-2 lampy rozpraszające i 3 przednie.Kamera to nie jest jakiś ogromny wydatek , ale jednak jest.Powiedz mi , która babcia nauczycielka ma takie zarobki żeby sobie pozwolić na kamerę + lampy.Wydaje mi się , że jesteś mądry.Sam przemyśl to co napisałem

Jak to ktoś kiedyś powiedział "Są kibice i są kibole, są katolicy i katole". A tak na boku to podobno ta pani uczy przyszłego szwagra mojego kolegi

czuł bym sie strasznie poniżony gdyby taki trol usunął mnie ze znajomych na fejsbuku haha

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie