Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Dzisiejsza młodzież
wolfisko • 2014-02-16, 21:12
Takie tam znalezione gdzieś w czeluściach
Może było, nie wie, nie sprawdzałem

podpis użytkownika

Nicotine, valium, vicodin, marijuana, ecstacy, and alcohol | every human being has to go through some suffering
Zgłoś
Konto usunięte 2014-02-17, 0:09 4
naj🤬 sie jabcokiem, na c🤬j drążyć temat.
Zgłoś
Tituf 2014-02-17, 0:41 20
Wolę naj🤬 się porządnie na woodzie niż codziennie wracać wstawiony do domu i patologie tworzyć.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-02-17, 9:08 3
@wolfisko

mamusia nie puściła i teraz beczysz ?? facecik ^^
Zgłoś
Mr.Drwalu 2014-02-17, 10:26 19
Ja tam lubię pić i nie potrzebuję do tego jakiegoś brudnego brudstoku.

podpis użytkownika

Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Zgłoś
Konto usunięte 2014-02-17, 13:19 18
Zgłoś
N527 2014-02-17, 18:10
Hardistic, ale powinno sie pojechać, co tam sie dzieje to epickość. Owijanie pijanych ludzi folią streczem, pastowanie ich by byli czarni jak murzyni, golenie włosów na kształt k🤬sa.

Eh... Co to sie pijanym robilo tam.

podpis użytkownika

Dzikie gw🤬ty i najazdy nordyckich Fiutingów potwornie splądrowały północne wybrzeża europy. Fiutingowie gw🤬cili mężczyzn, zabijali konie oraz krowy i odjeżdżali na kobietach.

Taka sytuacja.
Zgłoś
Wejderos 2014-02-17, 22:45
ja tam widzę same worki po kleju

podpis użytkownika

I jak tu nie pić !?
Zgłoś
panchamityle 2014-02-18, 1:21 6
@szopenfeldziarz
Nie kultywują tradycji, tylko szukają sprzętu na j🤬ą antifę, która buduje paneuropejski model tolerancji.

@N527
No, no - przekonałeś mnie, faktycznie to musi być zajebiste! Zapomniałeś o kąpieli w błocie, sraniu i rzyganiu za krzakiem, złodziejach, ćpunach i innych atrakcjach tego 'festiwalu'. Każdego normalnego człowieka zachęciłeś! Co za k🤬a bezmózgi tam jeżdżą i się tym jarają, ja p🤬le..
Zgłoś
Konto usunięte 2014-02-18, 16:06 3
na szczęście typanchamityle tam nie jeździsz...
Zgłoś
Ork.Fajny 2014-02-18, 18:47 2
Tituf napisał/a:

Wolę naj🤬 się porządnie na woodzie niż codziennie wracać wstawiony do domu i patologie tworzyć.

Smutne jest to że znasz tylko jeden model zakładający wyjazd na koncert a w jego skład wchodzi schlanie się do nieprzytomności i przespanie się w błocie...

Poza tym skąd wziąłeś tą analogię? Bo jeśli pijesz do autora tematu to on raczej nie popiera codziennych popijawek + rodzinnego mortal kombatu.
Zgłoś
Wittia 2014-02-18, 19:02
Ooo, to chyba zapowiedź najnowszego odcinka The Walking Dead!
Zgłoś
Tomek129 2014-02-18, 19:24 15
Widać, że wojujący przeciwnicy Woodstocku nie wiedzą o nim absolutnie nic, chodź zabierają głos (kolejni poj🤬i pseudoeksperci) a Ci co go nieudolnie próbują promować mówią jakby się za dużo filmików na yt naoglądali, albo cały festiwal przespali naj🤬i w rowie... Ewentualnie jeszcze ich tam mama nie puściła i żyją niespełnioną euforią. Ludzie miejcie swoje zdania, ale bez głupiego p🤬lenia. Jeden woli technołupankę w klubie, inny domówkę, a następny ławkę w parku. Ja tam Woodstock uwielbiam i na pewno jeszcze nie raz tam pojadę, ale znam takich którym ten typ zabawy nie pasuje i jakoś jestem w stanie to uszanować. Nie puszczają mi zwieracze na słowa krytyki, gdy wy już sracie po gaciach na samo słowo "Woodstock". Żenada i intelektualna kompromitacja z waszej strony.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-02-18, 19:27 1
Owsiak ujął to najlepiej: "Tutaj jest większość pozytywnych ludzi, którzy wiedzą po co tu przyjeżdżają, a ci co tam tak psioczą, to ich na szczęście nie ma" czy jakoś tak. Chociaż wood jest z roku na rok coraz gorszy.
Zgłoś
wolfisko 2014-02-18, 19:59 2
Widzę ból dupy to się wypowiem.
W żadnym wypadku nie "atakuję" Przystanku Woodstock (bo taka jest nazwa tego festiwalu dyletanci), ani Jurka Owsiaka ani nikogo kto tam był, lub zamierza się wybrać.

@osa79
Cytat:

@wolfisko

mamusia nie puściła i teraz beczysz ?? facecik ^^

Sadząc po liczbie w Twoim nicku, jesteś o 9 lat ode mnie starszy, tak? W takim razie oczekuję bardziej błyskotliwego komentarza. A może jesteś zbyt sfrustrowany swoim życiem i starasz się "hejtować" czyjeś?
Zapraszam na Brutal Assualt i porządny moshpit, dziadku...

podpis użytkownika

Nicotine, valium, vicodin, marijuana, ecstacy, and alcohol | every human being has to go through some suffering
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie