I tak nawiasem to tą Elizkę bym j🤬 jak pop🤬lony
![]()
![]()
R🤬aj kolego, r🤬aj.

R🤬aj kolego, r🤬aj.
Obrazek
i wszystko zj🤬eś na wizji była o wiele lepsza, ale i tak bym r🤬ał

Nic dziwnego, że po takim dzieciństwie siedzę na tej stronie..
Mi również MTV kojarzy się bardziej z Beavisem i Buttheadem i South Park, niż z tym, co przedstawiono na obrazku.

Oj tam p🤬licie dobre show jak by nie patrzył najlepsze jakie dotychczas było.
Bo kto by nie chciał codziennie imprezować i r🤬ać?
I c🤬j z tego, że większość osób tam to idioci skoro i tak r🤬ają więcej razy od większości sadoli zarejestrowanych na tej stronie i mają ciekawsze życie.
Lubię sobie czasem oglądnąć to i trochę tym postaciom zazdroszczę
Jeżeli ten program to dla ciebie synonim świetnego życia i spełnienia to nie różnisz się do kobiety dla której przygodą jest murzyński k🤬s.
K🤬a, świat zeszedł na psy. Zamiast podróżować, zdobywać wiedzę, uprawiać sporty to ludzie jarają się takimi "autorytetami", które potrafią tylko zachlać mordę i parzyć się jak psy.

Jeżeli ten program to dla ciebie synonim świetnego życia i spełnienia to nie różnisz się do kobiety dla której przygodą jest murzyński k🤬s.
K🤬a, świat zeszedł na psy. Zamiast podróżować, zdobywać wiedzę, uprawiać sporty to ludzie jarają się takimi "autorytetami", które potrafią tylko zachlać mordę i parzyć się jak psy.
![]()
Źle mnie zrozumiałeś nie chodziło mi o całe życie aby tak wyglądało, ale aby czasem się zabawić mniej więcej tak jak w tym szole pokazują

Bo kto by nie chciał przez miesiąc czasu dymać i chlać w ramach pełnego wyluzowania?
Oczywiście nie gardzę zdobywaniem wiedzy ani podróżami, ale czasami taki pełen luz się każdemu przyda.Większość tutaj p🤬li jakie te szoł c🤬jowe itp, że debile a pewnie większość z nich nawet nie zamoczyła.Bo niby czym się różni impreza w akademcu od tego co jest pokazane w tym szoł?
Tam się parzą i tam chleją.Co poniektórych tutaj to widać, że wiele mają wspólnego z nolifestfem.
Proponuję nie niszczyć sobie psychiki i nie nabijać oglądalności tej pseudomuzycznej stacji.
W ogóle co ja tu robię, czas wracać do kuchni.

Więc skończcie z dodawaniem czegokolwiek co jest z związane z tym kurewskim Warsaw WHORE. Przestańcie o tym gadać, pisać, śmiać się czy srać tym, po prostu przestańcie i tyle, a wtedy takie mizerne gowna zniknął z tv...

To jest jak bieber, gówno jakich mało ale każdy o tym p🤬li każdy na to psioczy i dzięki temu każdy o tym wie/ma wyświetlenia/oglądalność/słuchaczy i kasa się kręci. Także nic tylko pogratulować reklamy (ja sam osobiście o tym gównie wiem tylko i wyłącznie z sadola, o bieberze bodajże też się tutaj dowiedziałem)