co Ty p🤬lisz ja tam oglądam Warsaw shore i za kazdym razem mam grubą zwałe
// BTW pyknąłbym Małą

A co to te Warsaw Shore? Wszyscy o tym p🤬lą a ja nie wiem o co chodzi. MTV mam ale nie oglądam bo nie ma tam muzyki.
@UP
Jest to program o debilach stworzony dla debili. Nie wiem co jest w tym takiego śmiesznego, ale dla mnie jest to bieda umysłowa i nic więcej.
Kobieta to powinna być kobieta, z klasą. A nie jakieś k🤬isko dające dupy w klubach i programach telewizyjnych ...
Jest to program o debilach stworzony dla debili. Nie wiem co jest w tym takiego śmiesznego, ale dla mnie jest to bieda umysłowa i nic więcej.
Kobieta to powinna być kobieta, z klasą. A nie jakieś k🤬isko dające dupy w klubach i programach telewizyjnych ...
A kto k🤬a ogląda w ogóle TV? Ja ostatnio włączyłem władcę piździeni, i po pierwszych 14 minutach reklam dałem sobie spokój.

youtube.com/watch?v=NQ1_E4Un1Ho cala prawda o dzisiejszych celebrytkach

"Smutna prawda dla wszystkich Sadoli i Sadolek... "
Jaka tam smutna prawda? Nie oglądałem i nie oglądam.
Jaka tam smutna prawda? Nie oglądałem i nie oglądam.
Ja (rocznik 1980) pamiętam jeszcze czasy, gdy na MTV leciała muzyka
Tak, miałem udane dzieciństwo

Nie ogladam mtv od kiedy nie ma tam muzyki, czyli z jakies 5-10lat
, juz dawno olalem to w c🤬j. tego whore tez nie ogladalem i nie mam zamiaru ogladac.

"w mtv grali rap, a nie randki pedałów"
Dokładnie tak, kiedyś to była muzyka, teraz to programy dla debili o debilach
Dokładnie tak, kiedyś to była muzyka, teraz to programy dla debili o debilach

Oj tam p🤬licie dobre show jak by nie patrzył najlepsze jakie dotychczas było.
Bo kto by nie chciał codziennie imprezować i r🤬ać?
I c🤬j z tego, że większość osób tam to idioci skoro i tak r🤬ają więcej razy od większości sadoli zarejestrowanych na tej stronie i mają ciekawsze życie.
Lubię sobie czasem oglądnąć to i trochę tym postaciom zazdroszczę bo sam chciał bym tak żyć przez miesiąc jak oni tylko bez kamer
I tak nawiasem to tą Elizkę bym j🤬 jak pop🤬lony
Mała też jest r🤬able tylko ta gruba jakoś za gruba jest, ale o gustach się podobno nie dyskutuje
Bo kto by nie chciał codziennie imprezować i r🤬ać?
I c🤬j z tego, że większość osób tam to idioci skoro i tak r🤬ają więcej razy od większości sadoli zarejestrowanych na tej stronie i mają ciekawsze życie.
Lubię sobie czasem oglądnąć to i trochę tym postaciom zazdroszczę bo sam chciał bym tak żyć przez miesiąc jak oni tylko bez kamer

I tak nawiasem to tą Elizkę bym j🤬 jak pop🤬lony

Mała też jest r🤬able tylko ta gruba jakoś za gruba jest, ale o gustach się podobno nie dyskutuje

garota napisał/a:
A kto k🤬a ogląda w ogóle TV? Ja ostatnio włączyłem władcę piździeni, i po pierwszych 14 minutach reklam dałem sobie spokój.
Ty być bardzo oświecony. Ty, uczyć nas ogłupionych przez telewizja jak być taki jak ty