Zatrzymanie przez pałocjanta...
[ Komentarz dodany przez: Angel: 2021-04-12, 14:24 ]
Nagranie z kamery policyjnej:
podpis użytkownika
Q L I
M A X
siedzcie w domach potulne p🤬dy sklejone jeszcze przyjdzie wasza kolej na bicie brawa strozom prwawa ktore was dojedzie hahaha ale bede mial z was ubaw jak sie wam do dupy dobiora wtedy bedziecie mogli obciagnac im ta biala palke po same kule
Konto usunięte
2021-04-12, 11:55
Tak, miał ją pogłaskać po główce przed interwencją. Jacy wy ludzie pok🤬ieni jesteście, o czym tu pisać, co tu wyjaśniać ? Nie podoba się , to jedźcie mieszkać do USA, tam was szybko wyjaśnią podczas interwencji. Mam nadzieje że będzie wojna teraz , i że ruscy wpadną tu, i zobaczycie co to znaczy być pod pałą i butem, to jest to na co tej zj🤬y naród zasługuje.
Tarcza dziecka co panikuje w 10 sekundzie, jest dwa razy większa od niego, czy tam jej zapewne.
Koledzy kibole byli najlepsi. Po k🤬o wali i sobie poszli. Fanatycy piłki i wp🤬lu. A teraz się napinają.
W mediach afera że policjant ja podbił. Zwyzywali go od bandytów. Przyj🤬 jej książkowo regulaminowo. Pałka w bok uda.
Co prawda i tak jest zomowska k🤬a bo jest ślepym ogarem pisowskiej dyktatury i bezpośrednim wykonawca terroru
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway
Nagranie z kamery policyjnej:
Pierwsza uderzyła policjanta...
POLICYSTIC.pl
podpis użytkownika
Hańba wierzącym w Sierp i Młot,
Chwała za niepodległość zmarłym.
K🤬a tu pies na psie siedzi
Kto za oplucie nie dałby w ryj w tych czasach? Idealnie za kudły złapał; no i szacun dla kordonu.
Ale za spodnie to powinni jej kasę oddać
Bezbronna kobieta to odpowiedni przeciwnik z milicjanta z pałką, tarczą, kaskiem i całym zastępem kolegów którzy już biegną żeby go wspomóc moralnie i mentalnie. Bohater narodowy
Dobrze mu powiedziała. Dlaczego k🤬a zomowska ja dotyka? Przegiela mówiąc że mu wyjebie.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway
Nie legalne zgromadzenie-
Play stupid games-win stupid prizes
pewnie z 90% sadoli nie pamięta ZOMO, ja pamiętam...powrót do przeszłości?