Zatrzymanie przez pałocjanta...
[ Komentarz dodany przez: Angel: 2021-04-12, 14:24 ]
Nagranie z kamery policyjnej:
podpis użytkownika
Q L I
M A X
Bro
2021-04-11, 18:33
Pewnie była dziewczyna.
No i dobrze, na przyszłość zmywarka się dwa razy zastanowi zanim zacznie drzeć japę bez powodu.
Abstrah🤬jąc od covida itd. to trochę posłuchu by się przydało tej polskiej policji bo zaraz będzie ich trzeba bronić przed bandytami.
Panienka się czuła nietykalna? To się zdziwiła, bardzo dobrze.
PS widać, że już nieraz glebę zaliczyła bo spodnie rozp🤬olone
Nie uderzył jej tylko w plecak. Bardziej żeby wystraszyć niż zrobić krzywdę
Rozp🤬ala mnie jak w takich sytuacjach lewaczki płaczą olaboga kobiety bijoo, te same lewaki który mało, że mówią o równości płci to jeszcze teraz, że płeć to przeżytek i inne pomysły
Konto usunięte
2021-04-11, 19:12
mygyry napisał/a:
Rozp🤬ala mnie jak w takich sytuacjach lewaczki płaczą olaboga kobiety bijoo, te same lewaki który mało, że mówią o równości płci to jeszcze teraz, że płeć to przeżytek i inne pomysły
Matka cię nagrała jak lecisz pisać ten komentarz
Zaczęła glinę nap🤬lać to i była reakcja. To to pikuś, najgorsze przed nią. Wyrok za naruszenie nietykalności funkcjonariusza i kariera zawodowa zatrzyma się na sprzątaniu ulic.
Skończy się władza zj🤬ych pisiorów, rozliczymy ich jak SBeków i mam że wam dostanie się niejedna pała i mam nadzieje że w dupe
Niezwyciężony napisał/a:
Matka cię nagrała jak lecisz pisać ten komentarz
Twoja matka miała taki męski głos?
Mariusz197012 napisał/a:
Skończy się władza zj🤬ych pisiorów, rozliczymy ich jak SBeków i mam że wam dostanie się niejedna pała i mam nadzieje że w dupe
kiedy rozliczaleś SBków ? ile kasy wzieli?
jest coś takiego jak ŚPB jak widać babka nie wykonywała poleceń i tyle.
Oooho ale wy groźni w swoich przekonaniach. Ja p🤬le, coraz więcej wpisów ograniczających się do szczekania. Czy po komentarzach mam wnioskować, że obecni sadole popierają kagańce w postaci maseczek? to już w ogóle lepiej przerzućcie się na czaty onetu lub wp.
gorczański napisał/a:
No i dobrze, na przyszłość zmywarka się dwa razy zastanowi zanim zacznie drzeć japę bez powodu.
Abstrah🤬jąc od covida itd. to trochę posłuchu by się przydało tej polskiej policji bo zaraz będzie ich trzeba bronić przed bandytami.
udaj się na najbliższą komende i wyliż dupe komendatowi pedale

Za to co w obliczu tej j🤬ej pandemi robi psiarnia. Czyli wlepianie mandatów za j🤬e maseczki , zasłużyli na to by każdy obywatel miał ich za śmieci.
podpis użytkownika
poker better than life